a kto mowi o płaczu ?
glownie mi chodzi o te Twoje waly
a kto mowi o płaczu ?
wały nie wałyAikman
chlopie wszedzie waly, gdzie czlowiek nie spojrzy to waly
niespodzianki sa i beda, rozumiem jeszcze jakby gdzies szla mega kasa w azji albo na betfair, ale w zadnych tych spotkaniach nic sie nie dzialo ciekawego
poczatek sezonu robi swoje, w ht jedynie upatrywalem lamaka w Zagrzebiu bo bodajze 2 lata temu w tej samej fazie lamali tyle, ze w Skende, ale skonczylo sie 1-1
dajcie juz spokoj z tymi waszymi fixami bo gdzie Wam mecz nie wejdzie to zaraz wał i placz
tam kort koło kortu wiec chwila i zaczną pewnie się rozgrzewająMuguruza zaczela widze z Keys, a Panowie? wiecie cos?
Legia over 6,5 rr 1,75 totolotek
Może wałek, może nie. Nie wypada nikogo oskarżać bez dowodów.tylko ile ludzi wtopiło na Ajaxie,Fenerbache,Legii,(w tym ja) jakby wały to by buków nie było
no wlasnie bo legia ma korki tylko nie w w tym meczu aż 4 ich miala a w rewaznu z 9-10 nie bedzie schodzić
za @1.70 jest over 10.5 w 1. secieKyrgios - Karlovic TB w 1 secie dobra inwestycja @1.8
co myślicie??
nie absolutnie poażke że wały są były i beda ja bułeczke przelewam na ktonto jak przegram ... nic złego tu nie robięPanowie takie rzeczy na pw. Zaraz kasuję.
Tylko bez płaczu potem, że ktoś się nie wywiązał z 'umowy'.
Czeka na błędy, to tyle z jego mądrości,ale to tylko sport. Po LE to mnie już nic nie zdziwi :grin:Nie przesadzajmy aż tak bardzo z Los Cabos.
Zeszliśmy trochę z tematu, bo pisaliśmy o Francuzie.
Dla mnie Adrian to dobry i inteligentny tenisista mimo swoich warunków.