>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
aikman 460

aikman

Użytkownik
Aikman
chlopie wszedzie waly, gdzie czlowiek nie spojrzy to waly
niespodzianki sa i beda, rozumiem jeszcze jakby gdzies szla mega kasa w azji albo na betfair, ale w zadnych tych spotkaniach nic sie nie dzialo ciekawego
poczatek sezonu robi swoje, w ht jedynie upatrywalem lamaka w Zagrzebiu bo bodajze 2 lata temu w tej samej fazie lamali tyle, ze w Skende, ale skonczylo sie 1-1
dajcie juz spokoj z tymi waszymi fixami bo gdzie Wam mecz nie wejdzie to zaraz wał i placz
wały nie wały
tylko ile ludzi wtopiło na Ajaxie,Fenerbache,Legii,(w tym ja)
jakby wały to by buków nie było
moj zakład aktywny kto się podpina
Legia 2 w Płocku + awans na Mołdawiiiii......

o 200 zakład skoro tutaj graja o 10k 20k 30k wiec chcyba 200 nie robi nie komu rożnicy.. chyba ze boicie sie fortuny .....

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
tylko ile ludzi wtopiło na Ajaxie,Fenerbache,Legii,(w tym ja) jakby wały to by buków nie było
Może wałek, może nie. Nie wypada nikogo oskarżać bez dowodów.
Ale przy stawianiu LE trzeba czasem ruszyć odrobinę głową, a nie nazwami firm.
Nie każdy chce grać tutaj, pewnie nie ma też wielkiej motywacji. Czasem po prostu nie idzie jak Legii, która nie ma playmakera i z zasiekami sobie nie radzi - nie tylko z Sheriffem, ale co było z Niecieczą, choćby z Sandencją do czerwonej kartki, nawet z Piastem niespecjalnie szło, no i oczywiście z Astaną. Jeżeli stawiasz z nimi autobus, to masz spore szanse na korzystny wynik - obecnie. Czekamy na Hilldeberto aż się zaaklimatyzuje, też Pasquato i chciałbym, żeby Magiera się nie bał postawić na sprawdzoną taktykę kiedy był Nikolic i Prijovic 4-4-2, ale tym razem z Chukwu, który ściągałby uwagę i walczył, a Sadiku powinien też odpalić.
Fenerbahce tak jak pisałem w temacie - nigdy nie postawię na turków z taką reputacją w takich rozgrywkach. Galata już pokazała we wcześniejszej fazie jak im zależy. Ajax to była też mina, grałem przeciw, bo kurs przesadzony bardzo mocno. Ajax już w lidze ma kłopoty, a co dopiero z mistrzem Norwegii, choć nie spisuję ich na straty w rewanżu.
Już największe szanse na wałek to widzę w meczu Dinamo - Skenderbeu, bowiem obie drużyny były zamieszane w akcje korupcyjne i niektórzy bukmacherzy nie dali ofert na ten mecz, pomimo że to 4 runda eLE.
Piłka w Europie się wyrównuje i tutaj na tym etapie nie trudno o wpadkę. Trzeba mieć doświadczenie w typowaniu LE, trochę popatrzeć na wyniki drużyn z lat poprzednich.

aikman 460

aikman

Użytkownik
Panowie takie rzeczy na pw. Zaraz kasuję.
Tylko bez płaczu potem, że ktoś się nie wywiązał z &#39;umowy&#39;.
nie absolutnie poażke że wały są były i beda ja bułeczke przelewam na ktonto jak przegram ... nic złego tu nie robię

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Nie przesadzajmy aż tak bardzo z Los Cabos.
Zeszliśmy trochę z tematu, bo pisaliśmy o Francuzie.
Dla mnie Adrian to dobry i inteligentny tenisista mimo swoich warunków.
Czeka na błędy, to tyle z jego mądrości,ale to tylko sport. Po LE to mnie już nic nie zdziwi :grin:

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Madison to mistrzyni ???? Ale tak się kończy jak nie wykorzystało się 3mp ???? Ja lekko próbuję Tiafoe, ma szansę z Isnerem. Już rok temu na US pokazał, że był blisko, a teraz jest w lepszej formie. Może weźmie dwa TB i wygra mecz.
Tiafoe @3.27 STS

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
aikman po słabym kursie jedziesz,bo za zwycięstwo Legii w obu meczach masz @3.61 w uni i @4.14 w 1xbet, a ty po marnym podwojeniu jedziesz ????
Trochę będzie niesmak jak wygrasz ;D
Za to Motylek ma value ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom