W Płocku szukałbym niespodzianki, nie wiem czy oglądałeś Wisłe ostatnio, ale dobrze grają. Jak na Wisłe oczywiście.Mogę się założyć ze wygrają nastepny mecz ligowy na wyjezdzie i wyjdą na spokojnie z Szerifem Tiraspol ....\
w Płocku wygrają w Triaspolu tez
Może i przebijak ale za to inteligentny.Thiem 2-0 @1.80
Agresywny tenis kontra przebijak.
W jakiej formie? Querrey pokazał w jak dobrej formie jest w poprzednim turnieju odpadając kompletnie bez walki z Andersonem.Może i przebijak ale za to inteligentny.
Francuz to dobry tenisista, nie ma co go skreślać tak szybko.
Big Sama w dobrej formie odprawił z kwitkiem.
Wygrany turniej w Meksyku, odprawienie Tsongi w Kanadzie.W jakiej formie? Querrey pokazał w jak dobrej formie jest w poprzednim turnieju odpadając kompletnie bez walki z Andersonem.
Ja to tylko wypłaciłem wszystko jak strona zaczęła działać i żegnam tych śmieci.sts dziala ale jak juz chce wejsc w zakladke zaklady na zywo to problemy techniczne haha
Turniej w Meksyku to prawie na tym samym poziomie co nasz turniej w Katowicach był. Co do Tsongi to mogę się zgodzić, ale jeden mecz to nie wszystko. Querrey grał przyzwoicie, ale do dobrej formy mu brakuje jeszcze. Na trawie grał super, na hardzie już nie to samo.Wygrany turniej w Meksyku, odprawienie Tsongi w Kanadzie.
Dla mnie to DOBRA forma.
Nie przesadzajmy aż tak bardzo z Los Cabos.Turniej w Meksyku to prawie na tym samym poziomie co nasz turniej w Katowicach był. Co do Tsongi to mogę się zgodzić, ale jeden mecz to nie wszystko. Querrey grał przyzwoicie, ale do dobrej formy mu brakuje jeszcze. Na trawie grał super, na hardzie już nie to samo.
Trafił z formą, ale początek spotkania pokazał, że Thiem ma sporą przewagę i nie sądzę, żeby ją tak nagle oddał po przerwie. Jeżeli Mannarino ugra seta to jedynie w TBNie przesadzajmy aż tak bardzo z Los Cabos.
Zeszliśmy trochę z tematu, bo pisaliśmy o Francuzie.
Dla mnie Adrian to dobry i inteligentny tenisista mimo swoich warunków.
ja wejde, że któryś z tych meczów spierdo... ????chcesz sie zalozyc ze legia wygra w Płocku i awasnuje do fazy grupowej LE ?? daje 200 delikatnie ? wchodzisz w to
P.S są swiadkowie przelew na konto ....po meczu