>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [64]

Status
Zamknięty.
aikman 460

aikman

Użytkownik
Vidal
reputa
Pazdan jąkał się i migał od odpowiedzi jakby nagrany był to jest moje zdanie .... z wisłą płock wygrają w lidze w niedzile + tiraspol tez przejdą bo fortuna straci kupe $$

ajayinho 2,4K

ajayinho

Użytkownik
Mogę się założyć ze wygrają nastepny mecz ligowy na wyjezdzie i wyjdą na spokojnie z Szerifem Tiraspol ....\

w Płocku wygrają w Triaspolu tez
W Płocku szukałbym niespodzianki, nie wiem czy oglądałeś Wisłe ostatnio, ale dobrze grają. Jak na Wisłe oczywiście.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Może i przebijak ale za to inteligentny.
Francuz to dobry tenisista, nie ma co go skreślać tak szybko.
Big Sama w dobrej formie odprawił z kwitkiem.
W jakiej formie? Querrey pokazał w jak dobrej formie jest w poprzednim turnieju odpadając kompletnie bez walki z Andersonem.
@UP
STS działa bo już tyle osób na raz nie wchodzi na stronę i serwery są odciążone.
@DOWN
Ty tak serio ziomek? ???? Masz 15 lat czy ile?

aikman 460

aikman

Użytkownik
W Płocku szukałbym niespodzianki, nie wiem czy oglądałeś Wisłe ostatnio, ale dobrze grają. Jak na Wisłe oczywiście.
chcesz sie zalozyc ze legia wygra w Płocku i awasnuje do fazy grupowej LE ?? daje 200 delikatnie ? wchodzisz w to
P.S są swiadkowie przelew na konto ....po meczu

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Wygrany turniej w Meksyku, odprawienie Tsongi w Kanadzie.
Dla mnie to DOBRA forma.
;)
Turniej w Meksyku to prawie na tym samym poziomie co nasz turniej w Katowicach był. Co do Tsongi to mogę się zgodzić, ale jeden mecz to nie wszystko. Querrey grał przyzwoicie, ale do dobrej formy mu brakuje jeszcze. Na trawie grał super, na hardzie już nie to samo.

H 115,9K

hagi84

Użytkownik
Aikman
chlopie wszedzie waly, gdzie czlowiek nie spojrzy to waly
niespodzianki sa i beda, rozumiem jeszcze jakby gdzies szla mega kasa w azji albo na betfair, ale w zadnych tych spotkaniach nic sie nie dzialo ciekawego
poczatek sezonu robi swoje, w ht jedynie upatrywalem lamaka w Zagrzebiu bo bodajze 2 lata temu w tej samej fazie lamali tyle, ze w Skende, ale skonczylo sie 1-1
dajcie juz spokoj z tymi waszymi fixami bo gdzie Wam mecz nie wejdzie to zaraz wał i placz

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Turniej w Meksyku to prawie na tym samym poziomie co nasz turniej w Katowicach był. Co do Tsongi to mogę się zgodzić, ale jeden mecz to nie wszystko. Querrey grał przyzwoicie, ale do dobrej formy mu brakuje jeszcze. Na trawie grał super, na hardzie już nie to samo.
Nie przesadzajmy aż tak bardzo z Los Cabos.
Zeszliśmy trochę z tematu, bo pisaliśmy o Francuzie.
Dla mnie Adrian to dobry i inteligentny tenisista mimo swoich warunków.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Nie przesadzajmy aż tak bardzo z Los Cabos.
Zeszliśmy trochę z tematu, bo pisaliśmy o Francuzie.
Dla mnie Adrian to dobry i inteligentny tenisista mimo swoich warunków.
Trafił z formą, ale początek spotkania pokazał, że Thiem ma sporą przewagę i nie sądzę, żeby ją tak nagle oddał po przerwie. Jeżeli Mannarino ugra seta to jedynie w TB

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom