nowikjr
Użytkownik
mam nadzieję, że na to postawiłeśTeraz przegra wszystkie gemy 6:3 się skończy dla Lister
mam nadzieję, że na to postawiłeśTeraz przegra wszystkie gemy 6:3 się skończy dla Lister
'' Chyba widać, że Lister jest lepszamam nadzieję, że na to postawiłeś
serwis zdecydowanie ma lepszy, ale jest o głowę wyższa, jeśli chodzi o wymiany to obie grają piach, mecz wygra ta co popełni jeden błąd mniej'' Chyba widać, że Lister jest lepsza
Przy swoim Lister nawet podjazdu nie daje jej
Serwuje na 6:3 ale w drugą stronę haha'' Chyba widać, że Lister jest lepsza
Bez PORZĄDNEJ selekcji i jakiejś tam dozy szczęścia czasem, wpadniesz na serię czy chcesz czy nie, mając wiedzę or not. To tylko albo aż sport. Uratować cię może stawkowanie a może i zmiana "systemu". Pozdrawiam cieplutko, to tylko subiektywne zdanie.Kurde mol, ciężko cokolwiek ugrać... wy też tak macie, że co wygracie, jest dobra seria, więcej typów trafionych niż przegranych, zysk jest spory i nawet po wypłacie na konto i zmniejszeniu stacku, zaraz przytrafii się 4-5 nietrafionych typów i zysk idzie w pizduuu. Gram raczej płaską stawką ok 100 zł, niestety przy podatku często granie singli się nie opłaca, jak mam dobry typ to gram mocniej za 200-300 zł. a i tak w konsekwencji 500-600 zł zysku topie po kilku dniach. System gry mam cały czas taki sam, głównie kosz szukanie wysokich , niskich linii na live, ewentualnie piłka rożne, kartki to samo, tu mam sporą wiedzę. Właśnie to jest najgorsze, że człowiek ma dużą wiedzę, doświadczenie a i tak kurde czegoś brakuje... może problem polega na tym że ... cały czas się gra ? Może po prostu na tym nie da rady być do przodu bo statystycznie bukmacher zawsze ma przewagę i w long runie zawsze będą tyły ? Eh... takie luźne przemyslenia. Dajcie znać co o tym sądzicie. i prosze nie usuwać bo w sumie ten temat trzyma to forum, więc jeśli chcecie by to gorum w ogóle żyło to dajcie ludziom pisać bo w innych tematach bida.
W teorii wszyscy są zaje....ci, zarządzanie w małym palcu, analiza, live tylko gdy oglądamy dane spotkanie, nerwy ze stali, nie gramy kursów 1,01 na podbicie, a życie? Ch...., urwa, teraz się odkujemy i 9 razy pod rząd wtopa ???? Przy 40 stawianych zdarzeniach dziennie to jaki ma być wyniK i stan konta? Kiedyś o tym pisałem, że trafić teraz z 5 trebli na weekend to mega wyzwanie, 7-9 lat temu węże po 5-9 zdarzeń wchodziły bez problemu. Złote Czasy szybkich fortun się skończyły...Kurde mol, ciężko cokolwiek ugrać... wy też tak macie, że co wygracie, jest dobra seria, więcej typów trafionych niż przegranych, zysk jest spory i nawet po wypłacie na konto i zmniejszeniu stacku, zaraz przytrafii się 4-5 nietrafionych typów i zysk idzie w pizduuu. Gram raczej płaską stawką ok 100 zł, niestety przy podatku często granie singli się nie opłaca, jak mam dobry typ to gram mocniej za 200-300 zł. a i tak w konsekwencji 500-600 zł zysku topie po kilku dniach. System gry mam cały czas taki sam, głównie kosz szukanie wysokich , niskich linii na live, ewentualnie piłka rożne, kartki to samo, tu mam sporą wiedzę. Właśnie to jest najgorsze, że człowiek ma dużą wiedzę, doświadczenie a i tak kurde czegoś brakuje... może problem polega na tym że ... cały czas się gra ? Może po prostu na tym nie da rady być do przodu bo statystycznie bukmacher zawsze ma przewagę i w long runie zawsze będą tyły ? Eh... takie luźne przemyslenia. Dajcie znać co o tym sądzicie. i prosze nie usuwać bo w sumie ten temat trzyma to forum, więc jeśli chcecie by to gorum w ogóle żyło to dajcie ludziom pisać bo w innych tematach bida.
I gdzie ten serwis na 6:3?Serwuje na 6:3 ale w drugą stronę haha
Co to ***** się stałoo fuck co się stało ???? , ja tu piszę a tam zmiana wyniku ????
AKO
1 ) LIVE Tajlandia U22 VS Timor U22 , Asian Games 1-0
under 4,5 goli
Tajlandia atakuje , ale akcje bez polotu / Timor przegral 0-4 ostatnio , teraz skupiony na defensywie
2) INDONEZJA u22 vs Filipiny u 22 , Asian games 3-0
Indonezja under 3,5 goli
Indonezja po golu przyhamowala grę
AKO= 2,19
Lister - Gasparovic 2.48
niemiecki itf, grac poki kursy jeszcze w miare.
widzialem wczoraj ja z Ferro i to bedzie kiedys fajna zawodniczka, gra agresywnie malo psuje, na serwisie czasami kiepsko ale to jak wiekszosc lasek.
no i wykrakalem polamala sie z 4015
hehe'' Chyba widać, że Lister jest lepsza