Hejka
Dzisiaj hokeik udany a szczególnie kobietki Tornado wszystko siadło jestem mega dumny ,że ładnie mi idzie w temacie Hokej
Na nockę coś teraz przegladam
Real wygra bo umnie gościu walną za tysiaka wfortunie
Hejka
Dzisiaj hokeik udany a szczególnie kobietki Tornado wszystko siadło jestem mega dumny ,że ładnie mi idzie w temacie Hokej
Na nockę coś teraz przegladam
Real wygra bo umnie gościu walną za tysiaka wfortunie
Buduncost vs Mladost , Czarnogora 0-0
Mladost DNB kurs 2,05
Buducnost u siebie , ale mecz bez kibicow , czesciej atakuje Mladost , wieksza liczba graczy itp.
A niech przegrają ja tego bym nie ruszał za takie piniadze ,nie mają co robić to grają ich sprawa ,niech sobie wygrają nie życzymy źle nikomu
Pozdrawiam
dobrze ze podparlem ten Zenit remisem bo brak tej podporki moglby kosztowac zakonczenie kuponu a tu sie szykuje jakies bezbramkowe typowo Utrechtowe spotkanko
dobrze ze podparlem ten Zenit remisem bo brak tej podporki moglby kosztowac zakonczenie kuponu a tu sie szykuje jakies bezbramkowe typowo Utrechtowe spotkanko
Dobranoc miłej nocki szystkim Hokej zrobiony na jutro ,chyba że coś dadzą z kobiet to jutro zagram jak Czechy dopiero dzisiaj było w ofercie ,zobacze co jutro będzie to zagram
Puchar Białorusi niegram bo duż elinie na gole dają ,ale Cerwena powinna przegrać linia 7,5 ,niewiem czy tyle wpadnie goli