filipek1996
Użytkownik
Dobijcie mnie :grin:Szapo II set @3.75 - trafiaj chłopie i po finał.
Dobijcie mnie :grin:Szapo II set @3.75 - trafiaj chłopie i po finał.
z kłopotami ale + :]
to na wieczór znaczy noc Alexander Zverev 2-0 @1.50
O której zaczynają ?Lekkoatletyka - Chód na 50km
HIroki Arai wygra @ 7.25 Dafabet
Brąz w Rio. Za Tothem i Talletem których nie ma. Faworyt Francuz ale Japończyk może tutaj sprawić niespodziankę.
Idą już przeszli(truchtali) 6 km. Ta dyscyplina sportu już dawno powinna zostać skasowana z poważnych imprez.O której zaczynają ?
Właśnie paczam.Idą już przeszli(truchtali) 6 km. Ta dyscyplina sportu już dawno powinna zostać skasowana z poważnych imprez.
Widzę że boli Cię to. Cadby to akurat bardzo dobry, młody zawodnik, a nie pierwszy lepszy leszcz. Sprawdź sobie lepiej wynikitaylor dziś jest poprostu żałosny albo i nawet gorzej:] w dni dzisiejszym przegrał by z każdym bo jak widać amator też potrafi go zlać. rzuca tak jak by robił to drugi raz w życiu. masakra z typa, albo jest nabity albo robi z siebie debila bo inaczej nie da się wytłumaczyć jego debilnego zachowania i tych tępych uśmieszków. poprostu oddaje ten pojedynek miejscowemu zawodnikowi, zero poważnego podejścia w tym meczu u niego, rzuca trzy missy na D9 i uśmiech od ucha do ucha, żeby się jeszcze przejął stary pierdziel ta porażką a tu zero smutku, sama radość
Oglądałeś ? czy po wynikach tak sądzisz?w darta ustawka jak nic, chodziło pewnie żeby 2 kangurów zagrało w finale
oglądałem i wkurzyły mnie tak jak i kaczego te dziwne uśmieszki TayloraOglądałeś ? czy po wynikach tak sądzisz?
Gdzie można oglądać? Jest jakiś stream?Lekkoatletyka - Chód na 50km
HIroki Arai wygra @ 7.25 Dafabet
Brąz w Rio. Za Tothem i Talletem których nie ma. Faworyt Francuz ale Japończyk może tutaj sprawić niespodziankę.
Patola trochę,może wybiegają.kia odpala :] trzymaj puls tomek