Monfils tez. Niepogoda najwyższej ja myślę że mimo wszystko to nie będzie jednostronny pojedynek ale o tymto nie teraz i nie tuKei w słabej formie ostatnio ????
juz po meczu praktycznie, 2 minuty zostały i jada z Wenezuela 17 pktOwca sledzisz po ile stoja?
rozbily je
Ja zamulilem :zoltakartka: i nie napisalem ???? ale pogralem kontrolnie :grin:nikt nie pisal dzisiaj o Wyspach Dziewiczych a dziewczyny wygrywaja z Wenezuela po kursie 4.75
luknij w h2hKvitova to se jakies cyrki robi, grac nie gralem... ale zawodniczka takiego kalibru na hardzie z hiszpanka no prosze, na hardzie to powinna karakana rozstrzelac jak no wlasnie nie powiem jak. Petra to zamierza dalej grac w tenisa czy zarabia w stsie?
CO to znaczy z Hiszpanką?Kvitova to se jakies cyrki robi, grac nie gralem... ale zawodniczka takiego kalibru na hardzie z hiszpanka no prosze
Nie grała przez prawie pół roku a ten hejtuje ???? No nie wierzę, przecież ona miała rękę kontuzjowanąKvitova to se jakies cyrki robi, grac nie gralem... ale zawodniczka takiego kalibru na hardzie z hiszpanka no prosze, na hardzie to powinna karakana rozstrzelac jak no wlasnie nie powiem jak. Petra to zamierza dalej grac w tenisa czy zarabia w stsie?
Tak przeczucie ,nie patrzyłem na wczesniejsze meczeTunezja z Francja zaprezentowała sie bardzo pozytywnie. Skąd pomysł na grę w stronę Belgii ?
No powinna. a na hardzie 4:3 dla Carli. Inna sprawa, że większość tego niby hardu jest wolniejsza niż mączka. To co było w Waszyngtonie to powinien być standart, a nie pozwalniali nawierzchnie żeby Djokovic z Murrayem mogli odbijać 4 godziny, i zanudzić kibiców.no 5-5 ale na twardej samym podaniem powinna ja zmlocic
To jakie masz stawki, że 25 zł to nic?Ja chyba zrobię stratę 25 zł, bo nie warto się czaić z tym ziomkiem.
EDIT
Nie chcę sobie pluć w brodę za tego zioma, 25 zł to nic.
Opelka @2.05 STS