Jak Victorovi ,będzie trójką siedziała,to jestem spokojny.
Śmieszna ta liga trochę, taka letnia...zespoły budują składy na zawodnikach z ligi Wenezuel..argenty..meksykanskiej i Portoryko,po zakończeniu tam rozgrywek.
To co się pytasz:razz:
Uczulam jak ktoś pograł grubo, i ma opcję zamykania,że ta liga potrafi zaskoczyć bardziej niż Filipiny i drużyny wracają z podróży bardzo szybko.
Wang @2 Tenis
Mecz zaczyna się o 10 (chiny). Nie rozumiem trochę kursów, Wang jest lepiej rozegrana na hardzie od rywalki + gra u siebie. Zobaczymy co będzie z tego WTA :grin:
W tym turnieju czesto jest tak, że mega dog wygrywa ostatnie kwarty. Ja zagrałem Koreę +27,5 po 2@ weszło, teraz gram Filipinki +29,5 bo wg mnie kilka pkt handi za duże. Jeszcze bardzo lekko spróbuję Filipinki na 4 kwartę bo kurs też potężny będzie a jak będą ostro dostawać, to wydaje mi się że duża szansa na to że 4q win.
Polecam transmisje na bet365 z dźwiekiem z meczu plażówki Yue/Wang - Menegatti/Perry. Przy prawie każdym zdobytym punkcie przez Chinki jakiś pajac dostaje orgazmu tak jakby postawił miliony w "Zakład na punkty" ????