D
0
dutra
Gość
Wychodzi na to że Rungkoty szybko padły.
No prawie się udało,jedną bramką.daj spokoj z tymi recznymi wynalazkami, mam petarde dla Ciebie, ale jak grasz na becie pewnie nie bedziesz mial tego zakladu. Bedziesz mial jutro mozliwosc pogrania na Hiszpanki w kosza, wplac pieniadze sprzedaj tesciowa. Mozliwe, ze jutro maja day off, ale jak wpadna w przeciwniczki to wplac kolego pieniadze i graj wszystkie mozliwe handicupy w gore.
co by nikt sie nie podpalal chodzi o hiszpanki u16 na festiwalu olimpijskim, chyba juz mi daly pare tysiecy wyciagnac, dla zawiatnych spokojnie przegralem tu i tam.
ależ ja piszę normalnie...grzecznie i kulturalnie... niepotrzebnie używasz wulgaryzmów :]:]do mnie moje zadufane w sobie kochanie pisze?
nie moze odpisac jak normalny czlowiek? haha knuje zeby mi dojebac wiec czekam, niby taki ogarniety a tyle mu to zajmuje.
Nie do końca się zgodzę. Kombo fajnie wpada, ale w moim przypadku przede wszystkim na Szlemach. Wówczas jest jasne, że każdy z siebie będzie chciał dać maxa.XD ale tasma, na ostro ???? powinno wejsc, niby
chociaz Shapovalov z kim by nie gral to jakos nie mam do niego jeszcze zaufania.
aa i Wozniacki odpusc bo nie wygra ????
Stan znasz sie zajebiscie na NBA, granie kombo na tenis po niskich kursach nigdy jeszcze nikomu nie wyszlo na dobre.
nie ma trafionych typow: sa tylko typy wygrane badz przegrane.
Ja bym uważał na ten mecz. W singlu Krawczyk skreczowała. Ponoć problem z biodrem.Kravchuk/Olmos pierwszy set @2.18
Kravchuk/Olmos mecz @2.15
Petarda to jest Christian Harrison @2.29
+ Roelofse/Rungkat 1 set @1.86
Prosiaczku nie tak ostro, bo nie zasnę :]:]tak dolehide, chyba nacpalem sie powietrzem od kolegi cymbala ze snookerzysta w tle.
Zawsze zwracam uwagę, bardzo Cię lubię.zwrociles na mnie swoja uwage czuje sie zaszczycony ajj piekny ty moj ???? autograf dasz?
Warto mocniej? ^^
Mecz 50/50.Warto mocniej? ^^
Dominikana, fajna liga. :]a jaka to liga?
***** zgubilem telefon