>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
daj spokoj z tymi recznymi wynalazkami, mam petarde dla Ciebie, ale jak grasz na becie pewnie nie bedziesz mial tego zakladu. Bedziesz mial jutro mozliwosc pogrania na Hiszpanki w kosza, wplac pieniadze sprzedaj tesciowa. Mozliwe, ze jutro maja day off, ale jak wpadna w przeciwniczki to wplac kolego pieniadze i graj wszystkie mozliwe handicupy w gore.

co by nikt sie nie podpalal chodzi o hiszpanki u16 na festiwalu olimpijskim, chyba juz mi daly pare tysiecy wyciagnac, dla zawiatnych spokojnie przegralem tu i tam.
No prawie się udało,jedną bramką.
Kurde,ale bet chyba odziwo nie ma tych u16 w ofercie....

5567 719

5567

Użytkownik
do mnie moje zadufane w sobie kochanie pisze?

nie moze odpisac jak normalny czlowiek? haha knuje zeby mi dojebac wiec czekam, niby taki ogarniety a tyle mu to zajmuje.
ależ ja piszę normalnie...grzecznie i kulturalnie... niepotrzebnie używasz wulgaryzmów :]:]

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
XD ale tasma, na ostro ???? powinno wejsc, niby
chociaz Shapovalov z kim by nie gral to jakos nie mam do niego jeszcze zaufania.
aa i Wozniacki odpusc bo nie wygra ????
Stan znasz sie zajebiscie na NBA, granie kombo na tenis po niskich kursach nigdy jeszcze nikomu nie wyszlo na dobre.

nie ma trafionych typow: sa tylko typy wygrane badz przegrane.
Nie do końca się zgodzę. Kombo fajnie wpada, ale w moim przypadku przede wszystkim na Szlemach. Wówczas jest jasne, że każdy z siebie będzie chciał dać maxa.
Z taśmy wyrzuciłbym Mullera - Tommy Paul choć mało znany to ma mega osiągnięcia juniorskie i moim zdaniem w tym turnieju może zaskoczyć.
Goffin spuścił z tonu i z tego co go oglądalem odniosłem wrażenie, że nie do końca poważnie do tego podchodzi. Wozniacka po tym kursie to imho samobójstwo - wszak gra w tym turnieju na 20% swoich możliwości. Dla mnie wart gry byłby handicap +6/7 =)
Szapowałow ostatnio dość sporo wygrywa i od tego meczu będę grał przeciwko jemu, podobnie z resztą jak Polański, którzy orłami wielkimi jak narazie nie są, a mają świetną serię wygranych.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
bracia moi , przyjaciele !! wypijmy , potanczmy i idzmy spac !! tanczymy labada ,labada , malego walczyka!! ???? wszyscy wariaci juz są , brakuje tylko Chomika ???? ????

5567 719

5567

Użytkownik
zwrociles na mnie swoja uwage czuje sie zaszczycony ajj piekny ty moj ???? autograf dasz?
Zawsze zwracam uwagę, bardzo Cię lubię.

Wpadnij w przyszłym roku do Sheffield po autograf. Dam Ci zaraz po wygranym finale. :]

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Warto mocniej? ^^
Mecz 50/50.
Metros,troszkę mocniejszy, ostatni mecz przegrał z nimi 2 pkt, dlatego teraz gram na nich. Na minus to wyjazd.
Ja bym tu jakiś mega dużych stawek nie grał.
Jedną i drugą drużyna, fajnych wzmocnienia dokonała.
Do Indii przyszedł ,Bethlemy z Guaros i Garcia.
Do Metros Victor Liz,Eloy Vargas, nie może coś odpalić Hamilton i Akindelle,bo skład mają bardzo mocny.
Ogólnie to w tej lidze kibicuje Indios,ale w bukmacherce nie ma sentymentów.

Otrzymane punkty reputacji: +12
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom