Strzelili, ale jakieś niespodziewane fatum na mnie ciąży... W sumie fatum to by było, gdyby nie strzelili... Czasami mam wrażenie, że ktoś tam na górze ostro robi mnie w konia... Wynik jak do tej pory to uwaga - 1:4, a kurs na gości na strzelenie jednej bramki wynosił koło 2.2~, aż nie śmiem zgadywać jaki był choćby na over 1,5...Black Rhinos - Ngezi Platinum
Rhinos over 0,5 @2.02
a co to za liga? afrykanska jakas ? Zimbabwe , dobrze pamietam ?Strzelili, ale jakieś niespodziewane fatum na mnie ciąży... W sumie fatum to by było, gdyby nie strzelili... Czasami mam wrażenie, że ktoś tam na górze ostro robi mnie w konia... Wynik jak do tej pory to uwaga - 1:4, a kurs na gości na strzelenie jednej bramki wynosił koło 2.2~, aż nie śmiem zgadywać jaki był choćby na over 1,5...
chociaż nie jestem zadowolony
Dokładnie. Co to ma do rzeczy? Wynik końcowy 2-4.a co to za liga? afrykanska jakas ? Zimbabwe , dobrze pamietam ?
A są. U ruskich też możesz oglądać jak chcesz. Nie wypisuj mi bzdur typu "liga ogórkowa to i ogórkowe wyniki", bo to nieprawda.a są gdzies streamy do takich lig jak Zimbabwe , WKS czy Senegal ? czy tylko u ruskich itp mozna ogladac na planszy wirtualnie ?
?? gdzie tak napisalem? sam grywam w takich ligach ...A są. U ruskich też możesz oglądać jak chcesz. Nie wypisuj mi bzdur typu "liga ogórkowa to i ogórkowe wyniki", bo to nieprawda.
To git, źle podszedłem. My bad, wybacz?? gdzie tak napisalem? sam grywam w takich ligach ...
Dinamo St. Petersburg 2 (Match Betting)
Dinamo St. Petersburg 2 v FK Kolomna Russian PFL, Wes
1.60
Chelyabinsk - Orenburg II
Orenburg II over 0,5 @1.7