>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
nie nie miałem, ale to dlatego ze ja mialem u nich konto wczesniej niż przed tym boomem na tego buka po zablokowaniu innych, wczesniej nie robili takich weryfikacji
Ja miałem weryfikację choć gram tam już z rok. Teraz po &quot;boomie:razz:&quot; kursy już nie są takie fajne jak wcześniej ale za to oglądać mogę wszystko co się chce i to na dużym ekranie

ferdzio1 82,5K

ferdzio1

Użytkownik
Mimo to i tak Ci nie wierzę, a boom to zrobił buk a nie ludzie. Oni mają ranking 0, 00 - 0,50 na 10,00 możliwych punktów, a Ty jesteś zadowolony ;) , bliscy są 0 a wiec opini: bezwzględnego oszustwa...
Dlatego nie trzymam tam więcej niż 2 tys. Ja problemów nie miałem ale słyszałem że takowe są.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Ja miałem weryfikację choć gram tam już z rok. Teraz po &quot;boomie:razz:&quot; kursy już nie są takie fajne jak wcześniej ale za to oglądać mogę wszystko co się chce i to na dużym ekranie
Ciesze sie
Mimo to i tak Ci nie wierzę, a boom to zrobił buk a nie ludzie. Oni mają ranking 0,00 - 0,50 na 10,00 możliwych punktów, a Ty jesteś zadowolony ;) , bliscy są 0 a wiec opini: bezwzględnego oszustwa...
xDD no nie potne sie z tego powodu ze mi nie wierzysz ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Mimo to i tak Ci nie wierzę, a boom to zrobił buk a nie ludzie. Oni mają ranking 0,00 - 0,50 na 10,00 możliwych punktów, a Ty jesteś zadowolony ;) , bliscy są 0 a wiec opini: bezwzględnego oszustwa...
Ja też ostatnio skończyłem u nich weryfikacje bo chcieli zdjęcie dowodu przy twarzy. Zablokowali mi konto jakoś w marcu, wtdy tez rozpocząłem weryfikacje ale jak wyskoczyli z tym zdjęciem i po czytaniu komentarzy o nich to sobie odpuściłem, ale taka bieda że nie ma gdzie grać więc wysłałem to zdjęcie i po kilku minutach konto zweryfikowane i można spoko grac.
Teraz takie pytanie, przy wpłacie do 1xbet przez przelewy24 może się ktos doczepić?
I druga sprawa jak wypłacacie teraz od ruskich?

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Ja też ostatnio skończyłem u nich weryfikacje bo chcieli zdjęcie dowodu przy twarzy. Zablokowali mi konto jakoś w marcu, wtdy tez rozpocząłem weryfikacje ale jak wyskoczyli z tym zdjęciem i po czytaniu komentarzy o nich to sobie odpuściłem, ale taka bieda że nie ma gdzie grać więc wysłałem to zdjęcie i po kilku minutach konto zweryfikowane i można spoko grac.
Teraz takie pytanie, przy wpłacie do 1xbet przez przelewy24 może się ktos doczepić?
I druga sprawa jak wypłacacie teraz od ruskich?
wpłata paysafe wypłata skrill, przez przelewy24 lepiej nie wpłacać chyba że jakieś małe kwoty

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Masz możliwość wypłaty na skrill? czy wypłacasz na paysef a później wpłata na skrill
Daj sobie dzieciaku spokój z tym bukiem, wygrasz powyżej 2k i konto zamrożone po wieki
Czytaliście regulamin ? Jest tam zapis że weryfikacja może trwać kilkanaście miesięcy i żądają dokumentów do Rosji pocztą, a jakich to szkoda gadać
Robią tak zawsze jak ktoś wygra coś ponad stan...

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Daj sobie dzieciaku spokój z tym bukiem, wygrasz powyżej 2k i konto zamrożone po wieki

Czytaliście regulamin ? Jest tam zapis że weryfikacja może trwać kilkanaście miesięcy i żądają dokumentów do Rosji pocztą, a jakich to szkoda gadać

Robią tak zawsze jak ktoś wygra coś ponad stan...
nie ma lepszego buka do grania live niz 1xbet, jak zaczna robic takie jaja to bede 1 ktory od nich odejdzie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom