A jednak nic z tego fixa raczej nie będzie ....Mam czujke że 7 gem (lacostowski) wygra Chiudinelli robiąc przełamanie bo to serwis Lorenziego będzie
a rozliczyli Ci to juz jako przegrane czy nadal wisi ??słuchajcie jest taka sprawa bo forbecie postawiłem PRZED MECZEM o 10.07 (mecz o 10.15) over pkt w kosza Filipiny i jest dogrywka, więc przy liczbie łącznej liczbie pkt było ok. Ale kwestia tego, że jakby okno na forbecie było juz "live" czyli jak grafika. Ale zakład nie było LIVE tylko PRE, kwestia jakby grafiki... mogę coś wskurac ?
Kto by mu na fixa pozwolil jak gora szmalu na Szwajcara poszla od ludzi. Jak kurs z 8 na 5 spada to zapomnij o fixach. Jakby kurs z 5 na 8 utosl to wtedy sie dziejeA jednak nic z tego fixa raczej nie będzie ....
Coś w tym jest... Dzięki za radęKto by mu na fixa pozwolil jak gora szmalu na Szwajcara poszla od ludzi. Jak kurs z 8 na 5 spada to zapomnij o fixach. Jakby kurs z 5 na 8 utosl to wtedy sie dzieje
Mimo to i tak Ci nie wierzę, a boom to zrobił buk a nie ludzie. Oni mają ranking 0,00 - 0,50 na 10,00 możliwych punktów, a Ty jesteś zadowolony , bliscy są 0 a wiec opini: bezwzględnego oszustwa...nie nie miałem, ale to dlatego ze ja mialem u nich konto wczesniej niż przed tym boomem na tego buka po zablokowaniu innych, wczesniej nie robili takich weryfikacji