Ta poczekam, ale zagram, Kirsten woli szybsze nawierzchnie, może się Chorwatka wstrzeli.treaz to sam nie wiem poczekaj na koniec seta bo pewnie przegra
Ta poczekam, ale zagram, Kirsten woli szybsze nawierzchnie, może się Chorwatka wstrzeli.treaz to sam nie wiem poczekaj na koniec seta bo pewnie przegra
z podatkiem czy bez ?Flipkens 2set @1.95 STS
eee 2 set Flipkens, sam nie wierze ze pogram na ta ciape
probelmy z cisnieniem u Konjuh wszystko jasne.... ja to mam szczescie, co w tych Stanach panuje jakis tropikalny klimat czy jak..
Było bez odliczonego, ale zwrot bo kreczz podatkiem czy bez ?
to jest kluczowe, wiadomo że Macius nie ma szans z Kyrgiosem któremu się chce, ale po śmierci dziadka to Kyrgiosowi się częściej nie chce niż chce.Przesadzacie z tym Troickim, dwa gemy to oczywiście kpina, ale 4-6 to jego maks w meczu z Kyrgiosem, któremu się chce.
Spróbuje Ferrera, ostatnio nieźle pogrywał.
dzięki Puj, królu mójPouille 1set DW 7:6
Donaldson póki co wymiata na serwisie, jak dojdzie do TB to pewnie w główce się zagotuje
Co on to odwalił z 4:1?dzięki Puj, królu mój
Jestem ciekawy czy Pouille da radę to wyciągnąć... Ciekawy kurs na niego Teraz. Ktoś coś podpowie?
przez większość seta nie istniał, jak się ogarnął to pod koniec seta zaczal odbierac serwis młodego, a w tb dał dupy, lepiej nie ruszac choć mam nadzieje, że jeszcze ogarnie bo mam go na tasmieJestem ciekawy czy Pouille da radę to wyciągnąć... Ciekawy kurs na niego Teraz. Ktoś coś podpowie?