pezio
Użytkownik
To spoko, można tego tripla pograć tak 8,5/10Mi nabiło normalnie 1,30 za Dobka do kuponu przed chwilą
To spoko, można tego tripla pograć tak 8,5/10Mi nabiło normalnie 1,30 za Dobka do kuponu przed chwilą
Pograłem tego od Ciebie i ten z Fiodorow. Oby tylko Semenya i Rojas nie zawiodły, bo dwa kupony pójdą ????To spoko, można tego tripla pograć tak 8,5/10
Czemu akurat tak?poki kursy jeszcze w miare bierzta strycova na mecz i 2-0
chociaz 2-0 w wta to dopiero loteriada ale bedzie mozna kontrowac
Z Wenxiu już większe ryzyko, Kopron z Hitchon 1 masz?Fiodorow - Wenxiu 1 @1,71 można Pezio zagrać zamiast Semenya - Muir 1 @1,20 bo tego nie mam w ofercie ? Czy w zamian masz coś jeszcze ?
Semenya - Muir jest w ofercie STS cały czas - to jest bieg na 1500m K.Fiodorow - Wenxiu 1 @1,71 można Pezio zagrać zamiast Semenya - Muir 1 @1,20 bo tego nie mam w ofercie ? Czy w zamian masz coś jeszcze ?
Wcale mnie nie zdziwi krecz w tym meczunie mam watpliwosci, ze strycova to wezmie ale kursy za bardzo plecialy, mam nadzieje, ze ktos pobral za moja namowa.
Właśnie Kopron mam po @1.29 i do tego Rojas - Rypakova 1 @1.2 gram iforbetZ Wenxiu już większe ryzyko, Kopron z Hitchon 1 masz?
Z tym betem to wg mnie można się mocno przejechać ...Gdybym mógł, grałbym odwrotnie...Semenya - Muir 1 @1,20
raczej nie możliwe :grin:Mlada jeszcze się rozegra i Strycovą pogoni
gorzej z Watson, która totalnie pogubiona jest z Osaką ale i może ona się przebudzi w 2 secie ????