Jaga - Sandecja
over 0,5 w I poł.
1.75
Bwin
i byl karny ale nie dla Jagi ????Jaga slabo ale i tak cos strzeli moze zas karny?;d
Jagiellonia Białystok - Sandecja Nowy Sącz 1 @ 2,00 iforbet
Flamengo @2.60
Niedzielni kibice, którzy widzą OXa pewnie raz na sezonnie przesadzacie z tym Oxem? dziś faktycznie niemrawo, ale np ostatni turniej - Emirates Cup, to Ox całą robotę im tam robił. całkiem inna gra jak dziś.
Pewnie. Skoro nie widzisz, ze klub sportowo jest o raz niżej w hierarchii angielskiej piłki, w Europie to nawet u siebie nie są rywalem dla najlepszych, to już nic nie poradzę. Arsenal tonie, bo ma w składzie takich ogórów jak Coquelin, Oxlade czy Welbeck. Pierwszy jest najgorszym defensywnym pomocnikiem jakiego widziałem na oczy, w tak dużym klubie, a dwójka pozostałych, ograć to może tylko sama siebie. Przy nich to taki Lennon jest mistrzem dryblingu.Niedzielni kibice, którzy widzą OXa pewnie raz na sezon
Ale z tego napisał to mi wychodzi że jemu akurat o calą reszte chodzi a nie o Ciebiei tu się mylisz, ba, nawet lubię Arsenal i nie oglądam ich raz na sezon.
co do Welbecka się zgodzę, ale jeśli chodzi o Ox'a to myślę, że takiej tragedii jak to niektórzy przedstawiają to nie ma.
hah, fakt. mój błąd ????Ale z tego napisał to mi wychodzi że jemu akurat o calą reszte chodzi a nie o Ciebie
Bolton Wanderers - Leeds United Poniżej 1.5 do przerwy @ 1,75 iforbet