>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
maciuniuniu 180

maciuniuniu

Użytkownik
nie przesadzacie z tym Oxem? dziś faktycznie niemrawo, ale np ostatni turniej - Emirates Cup, to Ox całą robotę im tam robił. całkiem inna gra jak dziś.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
AKO LIVE kameruńska liga

* Colombo vs Bambulotos , Kamerun ✅ 1-0
under 1,5 goli
*Eding vs Aigle , Kamerun ⛔ 2-0 gol w 92 min
under 1,5 goli
* New Star vs Unisport , Kamerun ✅ 0-0
under 1,5 goli

AKO = 3,15 ⛔

maciuniuniu 180

maciuniuniu

Użytkownik
i tu się mylisz, ba, nawet lubię Arsenal i nie oglądam ich raz na sezon.
co do Welbecka się zgodzę, ale jeśli chodzi o Ox&#39;a to myślę, że takiej tragedii jak to niektórzy przedstawiają to nie ma.

H 902

hank

Użytkownik
Niedzielni kibice, którzy widzą OXa pewnie raz na sezon ;)
Pewnie. Skoro nie widzisz, ze klub sportowo jest o raz niżej w hierarchii angielskiej piłki, w Europie to nawet u siebie nie są rywalem dla najlepszych, to już nic nie poradzę. Arsenal tonie, bo ma w składzie takich ogórów jak Coquelin, Oxlade czy Welbeck. Pierwszy jest najgorszym defensywnym pomocnikiem jakiego widziałem na oczy, w tak dużym klubie, a dwójka pozostałych, ograć to może tylko sama siebie. Przy nich to taki Lennon jest mistrzem dryblingu.

Ma jakiś buk streamy z kwalifikacji?

B 110,2K

byle-na-plus

Użytkownik
i tu się mylisz, ba, nawet lubię Arsenal i nie oglądam ich raz na sezon.
co do Welbecka się zgodzę, ale jeśli chodzi o Ox&#39;a to myślę, że takiej tragedii jak to niektórzy przedstawiają to nie ma.
Ale z tego napisał to mi wychodzi że jemu akurat o calą reszte chodzi a nie o Ciebie;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
maciuniuniu 180

maciuniuniu

Użytkownik
Ale z tego napisał to mi wychodzi że jemu akurat o calą reszte chodzi a nie o Ciebie;)
hah, fakt. mój błąd ????

żeby nie było oftopu to proponuję

Cracovia - Lech ov. 3,5 @2.95

w Lechu 8 zmian co do czwartkowego meczu, ofensywnie ustawieni, także obie ekipy mogą postrzelać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom