A OX? nie wiem jakim co on jeszcze robi na boisku. Nieporozumienie jakieś, że takie gamonie grają w takim klubie.kurde ale Welbeck to jest drewno jednak, po co oni go tam trzymaja jeszcze
Arsenal ₋ Chelsea FC - Zakłady na mecz Live
Arsenal @ 3.60 WH | 2/10j
Arsenal wygląda lepiej, szczególnie w pierwszej części 1. połowy stworzyli więcej dogodnych sytuacji. Po takim kursie warto spróbować, aczkolwiek niska stawka, bo żaden wynik mnie w tym spotkaniu nie zdziwi.
zgadzam sie, cos tam niby byly pogloski ze Liverpool chce OXaA OX? nie wiem jakim co on jeszcze robi na boisku. Nieporozumienie jakieś, że takie gamonie grają w takim klubie.
Nowa zasadao kurde strzelaja jak w taju temisa sie gra
5:4 w karnych dla Arsenalu po @10
A tak rekreacyjnie żeby lepiej się oglądało
a co bylo niesprawiedliwe w poprzednim systemie, przeciez strzelali naprzemianOgólnie pomysł z tym strzelaniem dobry, sprawiedliwiej się wydaje.
To, że strzelający pierwszy miał małą przewagę. Jeżeli nie strzeliliby jednego, to jeszcze bramkarz ma szansę bronić w ostatniej serii.a co bylo niesprawiedliwe w poprzednim systemie, przeciez strzelali naprzemian
2-1Sirius - Midtyljand under 2,5 - 2,47
Goście po męczącym dwumeczu z Arką. Obecnie przegrywają 1:0 i to gospodarze dominują. Myślę, że stać ich tu maksymalnie na remis, chyba, że w drugiej połowie połamią.
Zwrot i , czyli kurs 2 naMotherwerll - Rangers under 3,5
Sirius - Midtyljand under 3
3.31