To wtedy nie jest tak, że teoretycznie samemu trzeba odprowadzać podatek? ????
Nie no pieniędzy rozdawać nie lubię, od tak. Zakłady traktuje jako hobby a nie sposób na życie, bo znam takich co mieli dobrze dni a potem debety na spokojnie.Jak ktoś gra for fun, to chyba nie zależy mu komu pieniądze oddaje
A jak udzielisz komuś korepetycji bez własnej działalności gospodarczej, to odprowadzisz podatek? ????To wtedy nie jest tak, że teoretycznie samemu trzeba odprowadzać podatek? ????
Bo nie potafią stawkować, określać stopnia ryzyka/prawdopodobieństwa, nie mają wyważonego i określonego budżetu. Jednym słowem. Są debilami ????Nie no pieniędzy rozdawać nie lubię, od tak. Zakłady traktuje jako hobby a nie sposób na życie, bo znam takich co mieli dobrze dni a potem debety na spokojnie.
Brazylijki, historia jak z filmu. Gdyby Holenderki wygrały tajbrejk z Chinkami w którym prowadziły 14:10 - Brazylii by juz nie było. Dostały druga szanse, ograły faworyzowane (w mojej opinii dobrze dysponowane Serbki) i mam wrażenie ze biorą finał. Osobiście gram 2:0 po dwóch setach bo dobrym (3.00) kursie.Dziś w siatkę na Włoszki czy Brazylijki? A może jakieś handi?
Pytałem z czysto teoretycznej strony ???? nie, jak to się robi według rządzących, "bezprawnie" ????A jak udzielisz komuś korepetycji bez własnej działalności gospodarczej, to odprowadzisz podatek? ????
Zamknąłem z zyskiem ponad 60%.SKT1 WIN @2.30 STS
To w takim razie wydaje mi się, że nie masz tam w ogóle prawa grać, samo granie tam jest już przestępstwem/wykroczeniem, czyli to tak jakbyś chciał sprzedawać narkotyki i iść do US i odprowadzić podatek ze sprzedaży koki albo amfy ????Pytałem z czysto teoretycznej strony ???? nie, jak to się robi według rządzących, "bezprawnie" ????
Finał jest dziś o 15.Co do finalu na piasku.
Brazylijczycy to gorace glowy, ale gospodarze nie dlatego graja w finale bo sa najlepsi, tylko popelniaja najmniej bledow. Tak jak pisalem wczoraj zartobliwie nieco - trybuny to mega handicap. Kursy pewnie beda podobne jak z Gardenami. Ja zagram w strone Dopplera i Horsta. Stein mial dzisiaj dzien konia na bloku, jutro moze juz nie byc tak wesolo.
Pocari sweat,
Wygra 4 seta
2,20
3:0 do przerwy więc .....