marcusgreen
Użytkownik
Czyli jednak nie było warto stawiać na Ruskich, a przeciwko gospodarzom ????
Czyli jednak nie było warto stawiać na Ruskich, a przeciwko gospodarzom ????
Jak chcesz całkowicie legalnie to odradzam STS. Sam tam gram ale raczej już niedługo. Non stop jakieś przerwy techniczne na stronie, problemy z przyjmowaniem zakładów LIVE, tylko się będziesz wk... denerwował
Racja, ale mają bardzo szybkie wypłaty i głównie tylko dlatego tam gram. Nie ma praktycznie bonusów, bo wbić TOP300 to jest wyczyn dla osoby, która gra sobie 4fun.Jak chcesz całkowicie legalnie to odradzam STS. Sam tam gram ale raczej już niedługo. Non stop jakieś przerwy techniczne na stronie, problemy z przyjmowaniem zakładów LIVE, tylko się będziesz wk... denerwował
No to mi się przyfarciło ????Haha nie wiem jak to zrobiłem, ale zamiast puścić brazylijczyków i ruskich to puściłem evandro/stein i taki wynalazek Satellite. Cyprus. Women
Lisa Arnholdt/Sandra Ittlinger - Ida Sinisalo/Niina Ahtiainen po 1.70 ???? ale jest 21:15 15:5 więc może nawet i lepiej się stało ????
Moim zdaniem najlepszy lvbet, jako jedyny ma azjany, które lubię czasem grać Oferta też szeroka, najlepiej sam wejdź i zobacz, czy oferują zakłady, które Ciebie interesują i jak wypadają one na tle innych ????
A da się po staremu jeszcze? Widziałem,że Unibet mi trybi ale u nich live tez słabo chodzi. A nielegalnie jak się gra Bet365 mam zamknięte a głównie tam grałem na live. A i ofertę mieli najciekawszą.Jak chcesz całkowicie legalnie to odradzam STS.
Mnie ostatnio mocno zdeprymowały problemy z postawieniem zakładu LIVE z telefonu i informacja o błędnie wpisanym haśle przy logowaniu, chociaż wpisywałem dobrze...Racja, ale mają bardzo szybkie wypłaty i głównie tylko dlatego tam gram. Nie ma praktycznie bonusów, bo wbić TOP300 to jest wyczyn dla osoby, która gra sobie 4fun.
Zmieniasz dns i wszystko Ci śmigaJest coś porówywalnego, zaznaczę,ze jestem zameldowany w Polsce więc nie przejdzie mi grać na innych bukach niż te które są u nas. Chyba,ze da się to obejść
Mnie wkurza to, że nieraz podwójnie przyjmie zakład jak mają problemy na stronie, a jak piszesz do nich z pretensjami to chcą gamonie pisemną reklamację, którą łaskawie rozpatrzą w 30 dni...Mnie ostatnio mocno zdeprymowały problemy z postawieniem zakładu LIVE z telefonu i informacja o błędnie wpisanym haśle przy logowaniu, chociaż wpisywałem dobrze...
Ale chyba przez konto normalnie już nie wypłacisz, bo banki nie przyjmują wypłat?Zmieniasz dns i wszystko Ci śmiga
Ten ich czat to w ogóle jest śmiech na sali ???? formułki jakby ci konsultanci robili kopiuj/wklej z gotowcówMnie wkurza to, że nieraz podwójnie przyjmie zakład jak mają problemy na stronie, a jak piszesz do nich z pretensjami to chcą gamonie pisemną reklamację, którą łaskawie rozpatrzą w 30 dni...
Mają duże problemy czasami z działaniem, ale dalej przyjmują zakłady, to coś nie tak z ich myśleniem, ale tak jak mówię - ofertę mają nie najgorszą + szybkie wypłaty, praktycznie w 30 minut każdego dnia.
Chyba już wszędzie jest trustly, więc kasa idzie przez pośrednika i normalnie przejdzie. A poza tym są jeszcze portfele internetowe typu ecopayz npAle chyba przez konto normalnie już nie wypłacisz, bo banki nie przyjmują wypłat?
Wszędzie są jakieś minusy, też bardzo ubolewam że nie ma b365, bo tam grałem non stop. Świetna oferta, live, support błyskawiczny, do tego bez podatku itd.STS to największe ścierwo. Już pomijam problemy techniczne, podwójne stawianie zakładów. Podatek. Ale te kursy od nich to jest śmiech na sali. Jak ktoś gra for fun to tym bardziej powinien ich omijać bo za nic w świecie się na plus nie wyjdzie
Bo tak jest na 100% kolego :] Mają pewnie studenciaków jakiś i później dostajesz odpowiedzi z jakiegoś zeszyciku sformułowań ????Ten ich czat to w ogóle jest śmiech na sali ???? formułki jakby ci konsultanci robili kopiuj/wklej z gotowców
Korzystałem ze skrilla, ale tam chyba się sporo zmieniło?Chyba już wszędzie jest trustly, więc kasa idzie przez pośrednika i normalnie przejdzie. A poza tym są jeszcze portfele internetowe typu ecopayz np
Jak ktoś gra for fun, to chyba nie zależy mu komu pieniądze oddaje ????STS to największe ścierwo. Już pomijam problemy techniczne, podwójne stawianie zakładów. Podatek. Ale te kursy od nich to jest śmiech na sali. Jak ktoś gra for fun to tym bardziej powinien ich omijać bo za nic w świecie się na plus nie wyjdzie