>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
zobaczyłem zdjecia obu pan i jednak wole Helge ????
bo Helga jest taka bardziej dziewczęca moze , drobna , piersiasta , łagodne rysy twarzy , a Sara wysokie kości policzkowe, mocna żuchwa - moze to odstraszylo cie , Owco ? ???? :cool:

owca26 171

owca26

Użytkownik
bo Helga jest taka bardziej dziewczęca moze , drobna , piersiasta , łagodne rysy twarzy , a Sara wysokie kości policzkowe, mocna żuchwa - moze to odstraszylo cie , Owco ? ???? :cool:
tak , zapewne masz sporo racji, niskie kobiety z ciemnymi oczami, brunetki (ale tu akurat niekoniecznie) zawsze mnie pociągały heh a ta Portugalka tak jak wspomniałeś, duża żuchwa, dość wysoka itd ale ładne oczy też ma, takie &quot;niepopularne&quot;

5567 719

5567

Użytkownik
Hehe, a już się bałem, że tylko ja mam maleńki problem z twarzą tej Sary ^^ Do tego ma większy tyłek. Helga ma idealną figurę, piękną twarz, super włosy. Dla mnie jedynie mogłaby mieć ciut mniejsze piersi, bo ja akurat za aż takimi nie przepadam, tj. tak mocno wyróżniającymi się na tle całej figury, ale umówmy się, wielkim minusem to nie jest. Dla mnie to niemal ideał, ona po prostu musi się podobać.

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Dodin ???? takie comebacki to ja lubię
Żaden comeback, ten mecz powinien się skończyć w dwóch setach. Przegrać z zawodniczką, która serwuje poniżej 100km/h to troszkę żałosne. Na szczęście się ogarnęła i trochę szczęścia dopisało, teraz żeby zakończyć to w 3 secie, ale prognozy zapowiadają deszcz, więc raczej jutro dokończą, chyba że uda im się jakoś późnym wieczorem czasu lokalnego.

juras333 802

juras333

Użytkownik
A co mnie to obchodzi co by było gdyby ???? Ważne, że meczowe obroniła, seta ugrała i mogę liczyć hajs. Reszta mnie już nie interesuje

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
No ja tak samo tego nigdy wcześniej nie miałem, a teraz wróciłem do domu i takie tutaj rzeczy
To jest błąd po stronie forum, nie mają zabezpieczonej protokołem https i dlatego jest komunikat o niebezpiecznym połączeniu. Google tak traktuje strony, które przechowują wrażliwe dane, a nie są zabezpieczone https.

juras333 802

juras333

Użytkownik
Eheh Kokki 4:1&gt;4:6 łamiąc się do 15 i zera, Monfils męczy bułę z Bhambrim, Querrey to samo także klasycznie ciekawe rzeczy się dzieją ????

5567 719

5567

Użytkownik
Tylko ja ogladam mecz Real Madryt vs MLS All-Stars? MLS wyrownali wlasnie na 1-1 w koncowce ; ]
E; Tak w ogole to w szoku lekkim jestem, ze na forumku 0 postów o przejsciu Neymara do PSG. Transferowy reokrd świata jakby nie było ; ]
E 2: o widze, ze jeszcze sie zalapie po meczu Realu na mecz Kyrgiosa w Waszyngtonie. Transmisja live na polsacie sport extra malowana słowem Lorka hehe
Edit number 3: Kyrgios przegrywa do 0 gemy z Sandgrenem ^^ Klasyczny Kyrgios grajacy na wyjebce hehe

juras333 802

juras333

Użytkownik
Lorek klasycznie pieprzy o byle czym i pieprzy głupoty ???? &quot;Mierzący 193 cm Mikelis Libietis był częstym partnerem deblowym Tennysa Sandgrena&quot; a goście 1 mecz razem rozegrali xD

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom