>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Prawdopodobnie moje underowe ako 6 na dzisiaj to: mecze Legii, Apoelu, Mariboru.

2.23, 1,61, 1,68. Pierwszy kurs na under Legii zdecydowanie za wysoki. Legioniści do awansu potrzebują 2:0, stracona bramka równa się trzem strzelonym do dogrywki. Szczerze mówiąc bardziej obawiam się dwójki murzynów i kontrataków ze strony gości niż akcji legionistów, bo to, że legia będzie grała pressingiem nie ulega wątpliwości. Choć trener gości przyznał, że nie cofną się zbytnio, tylko będa się bronić atakiem, to i tak nawet skupienie się na defensywie przy dwójce takich graczy to, nawet dla Pazdana ciężki orzech do zgryzienia. Bramka dla legionistów w pierwszym meczu padła po okresowym ataku, trzema rzutami różnymi, ale tak to nie stworzyli sobie żadnej klarownej sytuacji, byli po prostu bezradni.
Porobione, under Legii to było dzisiejsze promo. Ako 6 na szóstke :cool: ✅

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
jest bardzo ładna, ścisła czołówka WTA, pozdro
Nie jestem znawcą tenisa, ale jak wygląda omawiana koleżanka to wiem ????
Natomiast ponadczasową jest sentencja że o gustach się nie dyskutuje. O tym też warto pamiętać ???? Pozdrawiam ????

5567 719

5567

Użytkownik
Ktoś wspomniał wyżej, że o gustach się nie dyskutuje. No niby tak, ale wiele zależy od kobiety moim zdaniem. Są takie, że nawet faceci o odmiennych gustach zgodzą się co do urody, gdy jest ona po prostu bezdyskusyjna. Trudno byłoby chyba znalezc faceta, ktoremu nie spodobalaby sie ta pani...

Nazywa się Helga Lovekaty. James Rodriguez zostawił dla niej rodzinę. Niesamowita rakieta :cool: Przejrzałem jej instagram w całości. Jak chcecie zasnąć to może lepiej nie klikajcie... https://www.instagram.com/helga_model/?hl=pl

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom