>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [63]

Status
Zamknięty.
matimacosz 399

matimacosz

Użytkownik
Hm? Czemu?
Jak wygrają Holenderki to będą między 3 ekipami liczyć małe punkty, jaki jest sens? Klasowa drużyna dość, one są dosyć mocne, więc powinno pójść lajtowo.
Holenderki by musiały wygrać ok. 9 punktami aby wyprzedzić rosjanki. Bilans małych punktów jest bezlitosny. Typu nie neguję ale nie wiem czy mają tyle chęci aby pocisnąć holenderki aż 5 punktami...

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
I Austria jednak na poważnie ładuje karnego, a już miałem nadzieje że poszli się naradzić i spudłować 11stkę ????
To się w pale nie mieści jak przez jednego dzbana drużyna traci awans i ogólnie zabija sens rywalizacji.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
pieknie Lorenzi pohandlował setem.. gosc miał przewage przełamania w drugim secie i z 6 brekpointow zeby wyjsc na przewage podwojnego przełamania . a w ostatnim gemie przy swoim serwisie robi 2 x podwojny i prosty smecz w pol siatki

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
no tak teraz Lorenzi wygrywa gema swojego z palcem w D.. ale poprzednie dwa w 2 secie musiał oddac
Ile postawiłeś? 5 zł? 10? Codziennie płaczesz o jakieś typy i gości z tenisa, to nie graj tego po prostu albo się uspokój i nie komentuj...????

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Viitorul gol @2.00 uni
Mają okazje od czasu do czasu, a jeszcze z pewnością będą okazje do gola. Dobry kurs, bo APOEL słabiutko.

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
niesety mieliscie racje handluje całym meczem Lorenzi sukinsyn.. myslałem ze wystarczy mu set. niestety postawiłem na niego w pierwszym secie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom