>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
matiz121 282

matiz121

Użytkownik
To wygląda na to, że Janowicz zagra w kolejnej rundzie z Pairem.
Jak oceniacie jego szanse?
Jesli utrzyma aktualny poziom gry, przeanalizuje i poprawi niektóre aspekty to ma szansę powtórzyć wynik sprzed paru lat.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Over 8,5 w 1 secie u Halep siedzi jeszcze Haddad Maia pokryje handi +6,5 i kolejny dzień z pięknym plusem. Szkoda tej Pliskovej ale nie można wszystkiego przewidzieć

ice29 251

ice29

Użytkownik
Mecz Dynama Kijov wygląda bardzo amatorsko, co chwila Kijov ma pilke przed bramką rywali. Strzaly z 5 metrów czesto niecelne, zablokowane, ale powinni spokojnie jeszcze strzelić. Może więcej niż 1.

ice29 251

ice29

Użytkownik
Mecz Dynama Kijov wygląda bardzo amatorsko, co chwila Kijov ma pilke przed bramką rywali. Strzaly z 5 metrów czesto niecelne, zablokowane, ale powinni spokojnie jeszcze strzelić. Może więcej niż 1.
szybko poszło, gram dalej

Dynamo 3 gol @3.25 forbet

pro100 761

pro100

Użytkownik
Taka sytuacja miałem kupon na 290 funtów w bet365, siadło wszystko, nie było żadnych kreczy toteż zwrotów, po rozliczeniu kuponu mam 330 funtów z małym ogonkiem, ktoś wie skąd te 40 kilka funtów więcej?&gt;

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Taka sytuacja miałem kupon na 290 funtów w bet365, siadło wszystko, nie było żadnych kreczy toteż zwrotów, po rozliczeniu kuponu mam 330 funtów z małym ogonkiem, ktoś wie skąd te 40 kilka funtów więcej?&gt;
Jak były mecze tenisowe to oni mieli taki bonus ze dawali ileś procent do wygranej. Wiem ze kiedyś tak było bo sam skorzystałem z tego bonusu tylko dla koszykówki i dostałem 1k. samego bonusu do wygranej

pro100 761

pro100

Użytkownik
A to spoko nawet nie wiedziałem że takie coś jest u nich, wiedziałem tylko o tym że rozliczają jako wygrany mecz ATP , w którym tenisista na którego się postawiło prowadzi 2-0 w setach

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom