Over 8,5 w 1 secie u Halep siedzi jeszcze Haddad Maia pokryje handi +6,5 i kolejny dzień z pięknym plusem. Szkoda tej Pliskovej ale nie można wszystkiego przewidzieć
Mecz Dynama Kijov wygląda bardzo amatorsko, co chwila Kijov ma pilke przed bramką rywali. Strzaly z 5 metrów czesto niecelne, zablokowane, ale powinni spokojnie jeszcze strzelić. Może więcej niż 1.
Mecz Dynama Kijov wygląda bardzo amatorsko, co chwila Kijov ma pilke przed bramką rywali. Strzaly z 5 metrów czesto niecelne, zablokowane, ale powinni spokojnie jeszcze strzelić. Może więcej niż 1.
Taka sytuacja miałem kupon na 290 funtów w bet365, siadło wszystko, nie było żadnych kreczy toteż zwrotów, po rozliczeniu kuponu mam 330 funtów z małym ogonkiem, ktoś wie skąd te 40 kilka funtów więcej?>
Taka sytuacja miałem kupon na 290 funtów w bet365, siadło wszystko, nie było żadnych kreczy toteż zwrotów, po rozliczeniu kuponu mam 330 funtów z małym ogonkiem, ktoś wie skąd te 40 kilka funtów więcej?>
Jak były mecze tenisowe to oni mieli taki bonus ze dawali ileś procent do wygranej. Wiem ze kiedyś tak było bo sam skorzystałem z tego bonusu tylko dla koszykówki i dostałem 1k. samego bonusu do wygranej
A to spoko nawet nie wiedziałem że takie coś jest u nich, wiedziałem tylko o tym że rozliczają jako wygrany mecz ATP , w którym tenisista na którego się postawiło prowadzi 2-0 w setach