MILION MILION MILIONÓW. Ogarnij się z tymi ustawkami, Gasquet miał niedawno problemy z udem, kreczował przed własną publicznością w Paryżu. Nie jest w pełni formy i tyle.Ja jestem strasznie.ciekawy jakiego rzedu pieniedzy lapowke.dostaje taki Gasquet od bukow czy jakiejs innej.mafii zebybsie.tak.podlozyc gosciowi ktory forma jest na przeciwleglym.biegunie w porownaniu do Gasqueta.
ze 125,000 euro minimum. Jesli chodzi o wynik w 3ech setach. Ktos kiedys juz podawal chyba sumy.Ja jestem strasznie.ciekawy jakiego rzedu pieniedzy lapowke.dostaje taki Gasquet od bukow czy jakiejs innej.mafii zebybsie.tak.podlozyc gosciowi ktory forma jest na przeciwleglym.biegunie w porownaniu do Gasqueta.
Piekne tez jest to ze Francuz ktorry pare razy zlamal swietnienserwujacego Monfilsa kilka dni.remu teraz nie potrafi przez dwa sety zlamac hiszpana ktory ma serwis jak niekotre laski w wta
Od czasu kreczu zagrał 8 pełnych meczów, nie przesadzajmy.MILION MILION MILIONÓW. Ogarnij się z tymi ustawkami, Gasquet miał niedawno problemy z udem, kreczował przed własną publicznością w Paryżu. Nie jest w pełni formy i tyle.
Mattek ładnie, fajnie się ogląda jej grę, Magda zbyt pasywna.
napisać, że on jest fatalny to nic nie napisać...9/10 returnów w połowę kortu/siatkę i nawet bp nie powąchał - leci jak nic2 set Gasquet 2,7 Unibet
Będąc dwukrotnie w półfinałach trzeba dodać.Od czasu kreczu zagrał 8 pełnych meczów, nie przesadzajmy.
Tak, ale tutaj dystans się zwiększa, intensywność też, więc to udo może dać znać o sobie.Od czasu kreczu zagrał 8 pełnych meczów, nie przesadzajmy.
Tak, tutaj się zwiększa dystans. Set do 18 wygranych gemów i 8 przewagi. Pierwszy mecz, dwa pierwsze sety i uda go boli po dwóch półfinałach. Na bank.Tak, ale tutaj dystans się zwiększa, intensywność też, więc to udo może dać znać o sobie.
Hahaha grube miliony na kurs 1.11 Nie wszyscy są tak głupi by pchać duże pieniądze w tak marne kursy tym bardziej że po drugiej stronie siatki stoi poważna firnaPo prostu patrzac na to jak.gral ostanio Gasquet i Ferrer pewni.poszly grube miliony.na Gasqueta u bukow tzw masowka.i musialo to sie raj skonczyc