Siatkówka plażowa
Pedro/Guto vs Stoyanovskiy/Yarzutkin 1 @ 1.55
Becker/Schröder vs Begemann/Lohmann 1 @ 1.50
Karnbaum/Niemczyk vs Ferger/Schneider 1 @ 1.30
@ 3.02 Dafabet
Kupon tak bardzo mi się podoba, że aż mam obawy, czy wejdzie ????
Osobiście pogram singlem Pedro/Guto oraz za połowę stawki ich DW 2-0.
Stojanowski z Jarzutkinem to rozpędzeni chłopacy, moc w ataku, ale myślę, że jeszcze to dla nich nieco za wysokie progi. Oglądałem wczoraj Guto na żywo i byli bardzo stabilni i skuteczni. Myślę, że im dalej w turnieju, tym bardziej na serio podchodzą do przeciwników. Powinno być i tym razem tak samo.
Niemczyk z Karnbaum - tą parę widziałem w tym sezonie tylko kilka razy i to na przestrzeni trwającego sezonu. W mojej ocenie bez rewelacji w każdym aspekcie siatkarskiego rzemiosła. Ich przeciwniczki widziałem w akcji w maju - gdy urwały seta Behrens/Schumacher i nie wyglądało to na zupełną patologię siatkarską. Co więcej, sprawdzając wyniki w tym sezonie natrafiłem na fakt, że te pary zmierzyły się już ze sobą w tym roku, gdzie Niemczyk z Karnbaum wtopiły dość gładko, przegrywając sety 11-21 oraz 10-15.
http://www.oddsportal.com/beach-volleyball/germany/nurnberg-sbt-women/karnbaum-sabrina-niemczyk-natascha-ferger-sandra-schneider-sarah-dfp73wgn/ Jak dla mnie - czysto statystycznie, Ferger z koleżanką notują progres w ciągu roku i myślę, że pobieranie na ich przegraną kursu 1,30 (czyli dającego 77% szans na wygraną) to spore ryzyko. Czy mógłbyś napisać @Rogerfede93 - kilka słów od siebie w kwestii tego ostatniego typu?