>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
F 84

fanatyk00

Użytkownik
Skrilla nie musisz czyścić, to legalny portfel internetowy, a szkoda grać za 10zł w Uni który teoretycznie jest nielegalny, a poczytaj jakie są kary za oszustwa podatkowe... tu 10zł a potem mandat 10koła
Czytałem ok dzięki za radę. A gdzieś drobne wpłacę do legalnego buka ?

L 234

lalus85

Użytkownik
póki *
jest chłopie, każdy zakład bez podatku to oszutwo podatkowe
ja też bym przeczekał sytuacje zanim wpłacę tam pieniądze jakiekolwiek , bo pies wie co będzie , szczególnie , ze maja zapis , ze moga udostepniac US dane wszystkie

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
od każdego zagranego zakładu u polskich bukmacherów płacisz 12% podatek
grając gdzie indziej, unikasz tego podatku, czyli prawnie popełniasz przestępstwo, tzw podatkowe

L 234

lalus85

Użytkownik
Zaraz będzie placz , że 9-6 mieli jak oni to mogli przegrac hahah. Uconn rzucamy 173 musi pasc dla wujka.
E : jeszcze over 176,5 po 2,50 alternatywne sobie pogram na wariata

matty1991 712

matty1991

Użytkownik
ja dzisiaj zrobilem 3 wyplaty z uni... wjada mi na chate ?
moja ciocia pracuje w US
delikatnie z Nią na ten temat rozmawiałem i banki śledzą wypłaty dopiero od 10k i przekazują Urzędowi Skarbowemu
Ale teraz już nie radze grać w zagranicznych

theboss 199

theboss

Użytkownik
Starzy wyjadacze, a panikują jak cipki, masakra, przestancie grać, pozamykajcie konta bo w nocy popuszczać będziecie

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Indiana Fever @ 2.75 w 5dimes za stala stawke. to tylko 4 pkt.
@Sliw, i frytki do tego?:p niektorzy nie moga wogole grac a widze ze niektorzy chca i chca miec wszystko, jeszcze najlepiej tak jak bylo na bet355 albo i lepiej.

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
1xbet, lvbet, forbet i jeszcze co z tym dafabet ?
co polecacie ?
interesuja mnie czeste wplaty i wyplaty, dobra oferta esportowa i dobry live na pilke nozna tzn rozne - kartki itp

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom