guernica
Użytkownik
Nie ma to jak uśmiać się z własnego "żartu".To był zabawny żart uśmiałem się bardzo, a ty się spinasz gościu zluzuj majty.
Nie ma to jak uśmiać się z własnego "żartu".To był zabawny żart uśmiałem się bardzo, a ty się spinasz gościu zluzuj majty.
Faktycznie, niesamowicie zabawne to było.To był zabawny żart uśmiałem się bardzo, a ty się spinasz gościu zluzuj majty.
Napisz jeszcze raz po Polsku bo nie zrozumiałem."Typ, grubo polecam". Piszesz to samo, a do mnie się (...)?
8-16
Okres masz berecie? ????Napisz jeszcze raz po Polsku bo nie zrozumiałem.
Zapytałem jakie masz argumenty, że obie drużyny strzelą. Ciężko odpowiedzieć? Jeśli masz to napisz jakie, a jeśli nie masz to po co się udzielasz durniu?Okres masz berecie? ????
Gytkjear za Nielsena i Radut do środka i powinno się ruszyćLech powinien strzelić dwie na miękko, over
W tamtym meczu to cały zespół żenada. Papiery na grę Duńczyk ma tylko musi to teraz udowodnić. A Situm widać że szkółka Dinama robi swoje
Dawałem u 2,5 Arka - Śląsk i wcześniej w lidze japońskiej. Oba weszły, ale na forum nie chce mi się wrzucać. Próbuję poza swoimi typami, inwestować stałą stawkę w zaufane grupy i typerów. Wkrótce być może zacznę z nową. Tutaj typ, nie analizowany przeze mnie, czysta inwestycja.
Ostersunds - Djurgarden
Typ: Over 2.5
Kurs: 1.80
@ znaczy arka-śląsk jeszcze nie weszło, oczywiście
Ferencvaros 1.90