filipek1996
Użytkownik
Na LVbet o 14:30 po @2.40 wisiałoBrawo za typ! Po rozpoczęciu 3seta pomyślałem 'chyba go pogrzało, grać taki typ'. Pomyliłem się, ale 3-0 Fedex ładnie siedzi po 2,10 ????
Na LVbet o 14:30 po @2.40 wisiałoBrawo za typ! Po rozpoczęciu 3seta pomyślałem 'chyba go pogrzało, grać taki typ'. Pomyliłem się, ale 3-0 Fedex ładnie siedzi po 2,10 ????
Dawałem u 2,5 Arka - Śląsk i wcześniej w lidze japońskiej. Oba weszły, ale na forum nie chce mi się wrzucać. Próbuję poza swoimi typami, inwestować stałą stawkę w zaufane grupy i typerów. Wkrótce być może zacznę z nową. Tutaj typ, nie analizowany przeze mnie, czysta inwestycja.Marcus, jakieś undery pre na dziś wypatrzyłeś?
No nie ukrywam, że troszkę grosza wpadło. Na chipsy i cole będzie, a i być może na jakąś ponętną call girl styknie :*:*:*Pograłem sobie na finał Wimbledonu takie typki:
Roger Federer win @1,27
over 3 breaks @1,80
Dwa podwójne błędy pod rząd - Tak @10
1xbet
Teraz pora zrobić śliwki z gruszkami ze śmietaną i oglądamy :grin:
Cilic pierwszy set , under 4,5 Cilicia
16-13
SK pod kontrolą to trzymało do końca, widocznie chłopaki hc pograliPenta z 0:10 na 13:11
Laborde skutecznyPróbuję Kazań - Krasnodar, Krasnodar under 1,5 - 2,33
Termalica - Jaga X2 @1,43
Arka - Śląsk 2 @2,65
@3,79 Fortuna !
(W Śląsku pół składu wymienione, od początku: Kosa, Piech, Mak, Srnić, w obronie zasilił Śląsk Tarasovs i Cotra, osobiście liczę że w tym sezonie powalczą o więcej niż o utrzymanie się, a dzisiaj jak dla mnie czysty win Wrocławian,
Jaga też skład ułożony, wiadomo odszedł Vasiljev na którym opierała się gra, Probierza też już nie ma, ale pokazali już w LE z Qabalą że nie jet z nimi tak źle, remis tutaj muszą ugrać minimum)
Termalica Bruk-Bet Nieciecza - Jagiellonia Białystok Poniżej 1.5 @ 1,50 iforbet
Termalica - Jaga over 1,5 @ 1,96
I jak tam Tomasz dostałeś już zwrot ?? bo ja nadal czekamGrał,ktoś zakład bez ryzyka w 365, były już zwroty?
21:25 Dziwna jest ta kobieca siatkowka Stanely w miejscu i Belgijki 4-5 punktów pod rząd no coz w 1 secie Begia nie istniała teraz linie siatki były po ich stronie1.95 Dominikana 2 set rzy stanie 5:7 dla Belgii