a jaki mecz ? ????Chyba czas yebac ich i uciekać bo człowiek chce zagrać kuponik, mecz o 01:00 i taka akcja z ich strony -.-
takwpłacaliście po 1 lipca przez P24 ?
Czelek z miasta Escobara (więc pewnie posmarowane na miejscowego xD) na Souse. Składałem nocne ako i o????a jaki mecz ? ????
moze twoj zawodnik przegra i bedziesz dziekowal STSowi ,ze nie mogles obstawic ????Czelek z miasta Escobara (więc pewnie posmarowane na miejscowego xD) na Souse. Składałem nocne ako i o????
Ale częściej jest na odwrót, że teraz nie może postawić i będzie izzi, a kiedyś spokojnie postawi i... no niestety ???? Taki nasz los :jezora:moze twoj zawodnik przegra i bedziesz dziekowal STSowi ,ze nie mogles obstawic ????
:]EAASY, nawet do @5 podskoczył kurs na początku 4 seta. Nie wiem czemu tak mało jest typów z tego turnieju na forum, przynajmniej w tym dziale :;/:Czeszki w siatę @3.88
z przebiegu seta to widzę że niezłe kursy musiały być na handicap dla Algierii.. Przegapiłem bo oglądałem te Czeszki ????Wenezuelki ładnie ???? nawet z Algierią seta uwalą?
Dzięki:]EAASY, nawet do @5 podskoczył kurs na początku 4 seta. Nie wiem czemu tak mało jest typów z tego turnieju na forum, przynajmniej w tym dziale :;/:
zazdro, ja bardzo tęsknię za betem ????Jestem w Polsce na urlopie,bet 365, śmiga na telefonie i karcie sim z Irl ????