pezio
Użytkownik
Polki skończyły fajny kupon
Polki pre @1,10 to był jeden z głupszych typów :razz:
Polki pre @1,10 to był jeden z głupszych typów :razz:
Zobacz historie meczy mi tu śmierdzi 1:0 / 0:1Ogląda ktoś Deportivo San Martin z Juan Aurich? Będzie tam overowo?
EleganckoPogoń - Wisła under 4,5
Spartak - Lokomotiv under 2,5
Craiova - Pola Iasi - Pola under 0,5
2.92, potrzebne aby obrócić bonusem, więc nie sugerować się tak bardzo
słabiaki :zoltakartka:
Siadło ładnie, ale jak Bułgarki przegrywały bodajże dziewięcioma punktami, to wątpiłem, a tu ładnie wyszły z tego i nawet seta wygrały, kolejny raz się potwierdziło, że kobiecego sportu nie ogarnie ludzki umysł :jezora: I Deportivo ładnie rozpoczęło drugą połowę od bramki ????Deportivo San Martin - Juan Aurich / gospodarze over 0,5
Czechy - Bułgaria / over 44,5 w pierwszym secie
AKO: 2,31 w lvbet
Zerknąłem po kilku minutach od napisania przez Ciebie postu i na sam ten overek było kursiwo prawie 3 :grin: GratulacjeSiadło ładnie, ale jak Bułgarki przegrywały bodajże dziewięcioma punktami, to wątpiłem, a tu ładnie wyszły z tego i nawet seta wygrały, kolejny raz się potwierdziło, że kobiecego sportu nie ogarnie ludzki umysł :jezora: I Deportivo ładnie rozpoczęło drugą połowę od bramki ????
Tak, tak, na lvbet w pewnym momencie seta over 40,5 był do złapania po kursie 2,4 bodajże, najważniejsze, że siedziZerknąłem po kilku minutach od napisania przez Ciebie postu i na sam ten overek było kursiwo prawie 3 :grin: Gratulacje