>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Coś możecie powiedzieć na temat Francji z Kamerunem? Mam under 135,5 pkt zamyka mi gruby kupon, i nie wiem co począć.

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Deportivo San Martin - Juan Aurich / gospodarze over 0,5
Czechy - Bułgaria / over 44,5 w pierwszym secie
AKO: 2,31 w lvbet
✅ Siadło ładnie, ale jak Bułgarki przegrywały bodajże dziewięcioma punktami, to wątpiłem, a tu ładnie wyszły z tego i nawet seta wygrały, kolejny raz się potwierdziło, że kobiecego sportu nie ogarnie ludzki umysł :jezora: I Deportivo ładnie rozpoczęło drugą połowę od bramki ????

funias 691

funias

Użytkownik
✅ Siadło ładnie, ale jak Bułgarki przegrywały bodajże dziewięcioma punktami, to wątpiłem, a tu ładnie wyszły z tego i nawet seta wygrały, kolejny raz się potwierdziło, że kobiecego sportu nie ogarnie ludzki umysł :jezora: I Deportivo ładnie rozpoczęło drugą połowę od bramki ????
Zerknąłem po kilku minutach od napisania przez Ciebie postu i na sam ten overek było kursiwo prawie 3 :grin: Gratulacje ;)

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Zerknąłem po kilku minutach od napisania przez Ciebie postu i na sam ten overek było kursiwo prawie 3 :grin: Gratulacje ;)
Tak, tak, na lvbet w pewnym momencie seta over 40,5 był do złapania po kursie 2,4 bodajże, najważniejsze, że siedzi :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom