Ja nie wiem,jak oni to robią,że co 3 sekundy w Wenezueli,zdobywają punkty. Muszę sprawdzić staty ile dziś Guaros 3 wsadził....Za to ako nie zapeszajac, wygląda bardzo dobrze 8) dzięki Tomek!
:]
Poszla Reputa!:]
Dobranoc.
Stars 89:82.. i 2 stawki do przodu. na nocke. Trojka za 3 ze stanu 84:82, mistrzowska.Stars -3.5FT @ 1.96 za stala stawke. w 5Dimes
87 pkt Marinos 92 pkt a linia 92,5 byla : )Guaros de Lara over 90,5 @1,85
1,7 = 2,2Chciałem, obczaić,na jutro Australię,ale bet jeszcze nie ma kursów dla facetów. Co do kobiet,to zauważyłem,że często grubo za niskie linię wystawiają i na live można fajnie wyłapać.
Może ktoś ma kursy i linię na mecz Tasmania-Geloong u panów?
Phoenix 21:30... mala skutecznosc za 3.Phoenix wygra 1sza kwarte @ 2.5 w 5Dimes za stala stawke.
P.S. dla tych co znaja AMM to Finiks pisze sie przez "Phoenix" i jest wiekszy od Frankurtu...
łiskonsin haha
@Tomek, nie kus jak Phoenix siadzie to sie wezme za wrzucanie statow i wystawie linie.
Co to za liga/mecz?1,7 = 2,2
Ja wchodzę podwójną stawką w Gambier z rana. U siebie przegrali w ostatnich dwóch latach dokładnie dwa spotkania. Przeciwnicy mają dwóch zawodników, którzy coś w statach grają. Typ od znajomego Typera, który obserwuje tą ligę =)
Gambier @ 1,57
Gambier -2,5 @ 1,80
Phoenix 39:49... Eh 7 fauli w 2giej kwarcie, za darmo sie punkty oddaje a przy minucie do konca beda faulowac i walczyc o kazda sekunde, o kazdy punkt....5 stawki na minus. Na poranek Australia bedzie trzeba zaryzykowac za 3 stawki cos.Phoenix +9.5 na HT @ 1.83 5Dimes. za 1.5 stalej stawki. Ost typ w tym meczu.