>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Za to ako nie zapeszajac, wygląda bardzo dobrze 8) dzięki Tomek!
Ja nie wiem,jak oni to robią,że co 3 sekundy w Wenezueli,zdobywają punkty. Muszę sprawdzić staty ile dziś Guaros 3 wsadził....
Rzuty wolne, 87% !

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Phoenix wygra 1sza kwarte @ 2.5 w 5Dimes za stala stawke.
P.S. dla tych co znaja AMM to Finiks pisze sie przez &quot;Phoenix&quot; i jest wiekszy od Frankurtu...:p
łiskonsin haha
@Tomek, nie kus:p jak Phoenix siadzie to sie wezme za wrzucanie statow i wystawie linie.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Chciałem, obczaić,na jutro Australię,ale bet jeszcze nie ma kursów dla facetów. Co do kobiet,to zauważyłem,że często grubo za niskie linię wystawiają i na live można fajnie wyłapać.
Może ktoś ma kursy i linię na mecz Tasmania-Geloong u panów?

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Chciałem, obczaić,na jutro Australię,ale bet jeszcze nie ma kursów dla facetów. Co do kobiet,to zauważyłem,że często grubo za niskie linię wystawiają i na live można fajnie wyłapać.
Może ktoś ma kursy i linię na mecz Tasmania-Geloong u panów?
1,7 = 2,2

Ja wchodzę podwójną stawką w Gambier z rana. U siebie przegrali w ostatnich dwóch latach dokładnie dwa spotkania. Przeciwnicy mają dwóch zawodników, którzy coś w statach grają. Typ od znajomego Typera, który obserwuje tą ligę =)

Gambier @ 1,57
Gambier -2,5 @ 1,80

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Phoenix wygra 1sza kwarte @ 2.5 w 5Dimes za stala stawke.

P.S. dla tych co znaja AMM to Finiks pisze sie przez &quot;Phoenix&quot; i jest wiekszy od Frankurtu...:p

łiskonsin haha

@Tomek, nie kus:p jak Phoenix siadzie to sie wezme za wrzucanie statow i wystawie linie.
Phoenix 21:30...⛔ ⛔ ⛔ mala skutecznosc za 3.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
1,7 = 2,2

Ja wchodzę podwójną stawką w Gambier z rana. U siebie przegrali w ostatnich dwóch latach dokładnie dwa spotkania. Przeciwnicy mają dwóch zawodników, którzy coś w statach grają. Typ od znajomego Typera, który obserwuje tą ligę =)
Gambier @ 1,57
Gambier -2,5 @ 1,80
Co to za liga/mecz?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Phoenix +9.5 na HT @ 1.83 5Dimes. za 1.5 stalej stawki. Ost typ w tym meczu.
Phoenix 39:49...⛔ ⛔ ⛔ Eh 7 fauli w 2giej kwarcie, za darmo sie punkty oddaje a przy minucie do konca beda faulowac i walczyc o kazda sekunde, o kazdy punkt....5 stawki na minus. Na poranek Australia bedzie trzeba zaryzykowac za 3 stawki cos.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom