>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
W Chicago za stala stawke ze Stars wygra 1q @ 2.08 w 5Dimes. To narazie na tyle, bo 2.5 stawki w grze.
p.s. W Kolumbi 107:102...209:p to sie nazywa mecz haha i to w 40 min, a w NBA w 48 min 216:p:p
Stars 22:22....⛔ ⛔ ⛔ Zwrot eh a mogla byc latwa kasa. No trudno, ale Sparks ogarna -3.5

a czekasz na granie odwrotnie?:p a tak na powaznie pograne Sparks HT -3.5 @ 1.83 za 1.5 stawki.
Sparks 44:36....⛔ ⛔ ⛔ I juz do przodu prawie 1.5 stawki. w przerwie bylo 23:23, i handi -2.5 takze kto mial skorzystac to skorzystal.

5567 719

5567

Użytkownik
Chyba Guaros mi nie zrobią overka pierwszy raz od niepamiętnych czasów. Choc wszystko możliwe jeszcze...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Chyba Guaros mi nie zrobią overka pierwszy raz od niepamiętnych czasów. Choc wszystko możliwe jeszcze...
Marinos przed tym finałem się bardzo wzmocniło,aż 5 nowymi graczami, przyszedł Vargas z Izraela,brat tego z Guaros i Hicks(dziadek,utyty,ale mega skuteczny)z Maccabi Hebraica, konkretne wzmocnienia,jak tego nie wezmą dziś to klapa na całego. Oni u siebie,aż tak mega overovi nie są.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Marinos przed tym finałem się bardzo wzmocniło,aż 5 nowymi graczami, przyszedł Vargas z Izraela,brat tego z Guaros i Hicks z Maccabi Hebraica, konkretne wzmocnienia,jak tego nie wezmą dziś to klapa na całego. Oni u siebie,aż tak mega overovi nie są.
Ten Vargas z Izraela to imho podobna historia jak bracia Griffin. Widziałem go ze trzy/cztery razy w akcji i partaczył na całego. ????

Hm... kusi mnie underek w Sky. Stars gra mega długie akcje, mają przeciętną skuteczność do tej pory i wątpię by to poprawiły się jakoś niesamowicie.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ten Vargas z Izraela to imho podobna historia jak bracia Griffin. Widziałem go ze trzy/cztery razy w akcji i partaczył na całego. ????
Hm... kusi mnie underek w Sky. Stars gra mega długie akcje, mają przeciętną skuteczność do tej pory i wątpię by to poprawiły się jakoś niesamowicie.
Z tego co pamiętam,to dobrze radził sobie w Izraelu w tym sezonie.
U siebie w kraju to gwiazdy.

5567 719

5567

Użytkownik
@Tomek80 ja wiem, Bralem pod uwagę dzis tez bardziej Under, ale dali kasę kilka razy pod rząd i sobie postanowiłem, ze będę ich gral aż w końcu uwalą hehe :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom