Oczywiscie:jupi:Jest możliwośc autowykluczenia tutaj ?
Stars 22:22.... Zwrot eh a mogla byc latwa kasa. No trudno, ale Sparks ogarna -3.5W Chicago za stala stawke ze Stars wygra 1q @ 2.08 w 5Dimes. To narazie na tyle, bo 2.5 stawki w grze.
p.s. W Kolumbi 107:102...209 to sie nazywa mecz haha i to w 40 min, a w NBA w 48 min 216
Sparks 44:36.... I juz do przodu prawie 1.5 stawki. w przerwie bylo 23:23, i handi -2.5 takze kto mial skorzystac to skorzystal.a czekasz na granie odwrotnie? a tak na powaznie pograne Sparks HT -3.5 @ 1.83 za 1.5 stawki.
Teraz Ty dajesz repute :razz:c9 to wezmie ladnie zagrali
tsm win 1.75 uni
Marinos przed tym finałem się bardzo wzmocniło,aż 5 nowymi graczami, przyszedł Vargas z Izraela,brat tego z Guaros i Hicks(dziadek,utyty,ale mega skuteczny)z Maccabi Hebraica, konkretne wzmocnienia,jak tego nie wezmą dziś to klapa na całego. Oni u siebie,aż tak mega overovi nie są.Chyba Guaros mi nie zrobią overka pierwszy raz od niepamiętnych czasów. Choc wszystko możliwe jeszcze...
Ten Vargas z Izraela to imho podobna historia jak bracia Griffin. Widziałem go ze trzy/cztery razy w akcji i partaczył na całego. ????Marinos przed tym finałem się bardzo wzmocniło,aż 5 nowymi graczami, przyszedł Vargas z Izraela,brat tego z Guaros i Hicks z Maccabi Hebraica, konkretne wzmocnienia,jak tego nie wezmą dziś to klapa na całego. Oni u siebie,aż tak mega overovi nie są.
Z tego co pamiętam,to dobrze radził sobie w Izraelu w tym sezonie.Ten Vargas z Izraela to imho podobna historia jak bracia Griffin. Widziałem go ze trzy/cztery razy w akcji i partaczył na całego. ????
Hm... kusi mnie underek w Sky. Stars gra mega długie akcje, mają przeciętną skuteczność do tej pory i wątpię by to poprawiły się jakoś niesamowicie.
phoneix1 1mapa fb 2 kurs uni