W Chicago za stala stawke ze Stars wygra 1q @ 2.08 w 5Dimes. To narazie na tyle, bo 2.5 stawki w grze.
p.s. W Kolumbi 107:102...209 to sie nazywa mecz haha i to w 40 min, a w NBA w 48 min 216
Marinos przed tym finałem się bardzo wzmocniło,aż 5 nowymi graczami, przyszedł Vargas z Izraela,brat tego z Guaros i Hicks(dziadek,utyty,ale mega skuteczny)z Maccabi Hebraica, konkretne wzmocnienia,jak tego nie wezmą dziś to klapa na całego. Oni u siebie,aż tak mega overovi nie są.
Marinos przed tym finałem się bardzo wzmocniło,aż 5 nowymi graczami, przyszedł Vargas z Izraela,brat tego z Guaros i Hicks z Maccabi Hebraica, konkretne wzmocnienia,jak tego nie wezmą dziś to klapa na całego. Oni u siebie,aż tak mega overovi nie są.
Ten Vargas z Izraela to imho podobna historia jak bracia Griffin. Widziałem go ze trzy/cztery razy w akcji i partaczył na całego. ????
Hm... kusi mnie underek w Sky. Stars gra mega długie akcje, mają przeciętną skuteczność do tej pory i wątpię by to poprawiły się jakoś niesamowicie.
@Tomek80 ja wiem, Bralem pod uwagę dzis tez bardziej Under, ale dali kasę kilka razy pod rząd i sobie postanowiłem, ze będę ich gral aż w końcu uwalą hehe :grin: