Ja jutro bede grzeczny caly dzionek, posprzatam nawet, pozmywam po obiadku, może mi mamcia pozwoli obejrzeć. W końcu są wakacje, a oceny na koniec gima byly niezłe. :razz:i oni mysla , ze bedziemy ogladali o 4 rano ?? nigdy !!!!!!!! ???? ???? ???? ???? ????
a czerwony pasek jest ??Ja jutro bede grzeczny caly dzionek, posprzatam nawet, pozmywam po obiadku, może mi mamcia pozwoli obejrzeć. W końcu są wakacje, a oceny na koniec gima byly niezłe. :razz:
Najsmiesniejsze to fakt ze 1xbet juz wystawil kursy jako jedyny, a reszta bukow odklada az do konca z kursami ze niby inaczej oszacuja....a i tak wszystkie buki wystawia taki-podobny kurs czyli 1.45 na Brazyliei oni mysla , ze bedziemy ogladali o 4 rano ?? nigdy !!!!!!!! ???? ???? ???? ???? ????
i i dzisiejszy dzień 4/4Dziś typy 2/2 to lecimy jeszcze Tsonga - Querrey over 3,5 seta @1,6 nie widzę żeby którys zamknął mecz w trzech partiach i Anderson 3:0 @1,8 jest nie do ruszenia na serwisie, Verdasco tylko cos zdziałał, Bemelmans półka niżej
Po cholerę to zmieniali? U nich mecz się rozpocznie o 23 więc bardzo dziwnie...Finał LŚ jutro o 4.00 rano hehe :]
Dobry mecz będzie.
Tez sie zastanawiam. W dodatku jeszcze zimniej tam będą mieć.Po cholerę to zmieniali? U nich mecz się rozpocznie o 23 więc bardzo dziwnie...