Skoro tak to wzialem under 43.5 w 2 secie @1.8 stsPolki chyba by musiały wydrukować te 20 punktów gdzieś na seta Chorwatkom, nie ma opcji raczej, pobierajcie co tam dają
no nie wiem już 5:0Młode Chorwatki musiały się oswoić z rangą imprezy. Zaraz Polki beda mieć kłopoty. Nie no teraz gdzieś koło 17-22 pkt powinny ugrać rywalki
Jeśli tak będzie dalej to ten wynik mówi wiele w kontekście meczu z Argemtyna, która potrafiła przegrać z Chorwatkami 3 dni temu u siebie xdno nie wiem już 5:0
ja nie śledzę, ale na pewno z tą drużyną Chorwacji? nie wiem czy oglądasz ale to co się tam dzieje to jakiś absurd, one przebić nie potrafiąJeśli tak będzie dalej to ten wynik mówi wiele w kontekście meczu z Argemtyna, która potrafiła przegrać z Chorwatkami 3 dni temu u siebie xd
Na pewno, grały 3 sparingi z Argemtymkami tym samym składem xddja nie śledzę, ale na pewno z tą drużyną Chorwacji? nie wiem czy oglądasz ale to co się tam dzieje to jakiś absurd, one przebić nie potrafią
Club Africain - KCCA under 3,5 - 2,13
raczej under ???? , ja złapałem w 1 secie under 122 @ 2 na mecz i jestem w szoku, że buk tak nie ogarnął tematuCo polecacie na III set w meczu Polek?
sprawdzi ktos na telefonie??może ktoś sprawdzić czy na przeglądarce Puffin smiga mu Bet365, mi od jakiś 2h się nie ładuje, a dotąd śmigało bez problemu
3 set under 41.5 @ 2 nie widzę powodu dla którego coś miałoby się zmienić
Polki 3-0 z Chorwatkami @1,44 można wchodzić grubiej, Chorwatki nowy skład, zupełnie pogubione na przyjęciu
i dodatkowo -21,5 handi @1,71
3-0 @1,44Ja jeszcze dorzucę under 42,5 @1,68
Wyplacalny, poszla masowka na overHmm... Znowu wygrałem:grin:. Czy aby Atpbet wypłacalny jest?![]()