>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Półfinał DPŚ - King&#39;s Lynn, Wielka Brytania - Żużel - Start o 20
Okej, jutro pierwszy półfinał w King&#39;s Lynn. Jak dla mnie faworyt jest tylko jeden - wiadomo jaki. Doyle specjalnie odpuścił ligowy mecz z Lesznem, żeby móc wystartować najlepiej już w półfinale. Jak pojedzie, to nie ma możliwości, żeby regularnie jeżdżący na angielskich torach Australijczycy nie wygrali tego półfinału. Holder ostatnimi czasy słabo, ale w ostatnim meczu odpalił niesamowicie. Batchelor regularnie wozi koło dwucyfrówki, Morris też bardzo porządnie. Pod 5 też mają najlepszego z całej stawki Fricke.
Anglicy w zasadzie pewnego to mają tylko Cook&#39;a, który kręci ostre wyniki ostatnio i to by było na tyle. Może Harris jeszcze. Ale to nie ta półka. Czesi w zasadzie tylko z Vaszkiem Milikiem, w stronę USA nawet nie ma co patrzeć.
Australia wygra półfinał w King&#39;s Lynn @1.50 1xbet
Polecam bardzo ;)

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
lee sin vs elise w jungli, c9 lepsze cc
nie zdazylem dac fb dla c9 1 mapa ten uni strasznie szybko zaklady usuwa

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a jakie sa minusy uzywania Paysafecard ? mozna wyplacic na Pyasafcard konto kase z buka i potem wplacic z paysafecard do polskiego buka ? ????

lobot 644

lobot

Użytkownik
lee sin vs elise w jungli, c9 lepsze cc
nie zdazylem dac fb dla c9 1 mapa ten uni strasznie szybko zaklady usuwa
na unibecie to nie ma co grac lola live bo oni to zamkna na poczatku meczu i juz tej mapy nie zagrasz to jest ***** dramat, 1xbet tam mozna smialo bo live otwarty prawie caly czas

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
wiem co chwile mroza te bety trzeba bedzie na 1xbet na lola wlazic, bo ten uni to bez kitu kicha na lola, mecz w miare wyrownany kwestia kto barona wezmie 2.6 przed chwila na 1 mape na c9 bylo

lobot 644

lobot

Użytkownik
Zaraz lecimy z lolem live bo ja to dopiero z silki wrocilem. Dzisiaj rano na tajwanie 8.90 kursik wszedl, wiec teraz tez coś sprobujemy zlapac fajnego ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Panowie właśnie sobie na bahu siedziałem na telefonie u dziewczyny na wifi i nagle ni z dipy ni z pietruchy strona nie odpowiada i na wifi i na normalnym łączu. Czytałem trochę teraz w temacie bahu o blokowaniu dostępu ale zczailem ze właśnie zaczął się lipiec i nagle blok a kasy trochę tam jest. Odzyska się jakoś?
Ps. Zawsze tylko skrill

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom