>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Półfinał DPŚ - King&#39;s Lynn, Wielka Brytania - Żużel - Start o 20
Okej, jutro pierwszy półfinał w King&#39;s Lynn. Jak dla mnie faworyt jest tylko jeden - wiadomo jaki. Doyle specjalnie odpuścił ligowy mecz z Lesznem, żeby móc wystartować najlepiej już w półfinale. Jak pojedzie, to nie ma możliwości, żeby regularnie jeżdżący na angielskich torach Australijczycy nie wygrali tego półfinału. Holder ostatnimi czasy słabo, ale w ostatnim meczu odpalił niesamowicie. Batchelor regularnie wozi koło dwucyfrówki, Morris też bardzo porządnie. Pod 5 też mają najlepszego z całej stawki Fricke.
Anglicy w zasadzie pewnego to mają tylko Cook&#39;a, który kręci ostre wyniki ostatnio i to by było na tyle. Może Harris jeszcze. Ale to nie ta półka. Czesi w zasadzie tylko z Vaszkiem Milikiem, w stronę USA nawet nie ma co patrzeć.
Australia wygra półfinał w King&#39;s Lynn @1.50 1xbet
Polecam bardzo ;)

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
lee sin vs elise w jungli, c9 lepsze cc
nie zdazylem dac fb dla c9 1 mapa ten uni strasznie szybko zaklady usuwa

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a jakie sa minusy uzywania Paysafecard ? mozna wyplacic na Pyasafcard konto kase z buka i potem wplacic z paysafecard do polskiego buka ? ????

sliw4 67

sliw4

Użytkownik
wiem co chwile mroza te bety trzeba bedzie na 1xbet na lola wlazic, bo ten uni to bez kitu kicha na lola, mecz w miare wyrownany kwestia kto barona wezmie 2.6 przed chwila na 1 mape na c9 bylo

lobot 644

lobot

Użytkownik
Zaraz lecimy z lolem live bo ja to dopiero z silki wrocilem. Dzisiaj rano na tajwanie 8.90 kursik wszedl, wiec teraz tez coś sprobujemy zlapac fajnego ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Panowie właśnie sobie na bahu siedziałem na telefonie u dziewczyny na wifi i nagle ni z dipy ni z pietruchy strona nie odpowiada i na wifi i na normalnym łączu. Czytałem trochę teraz w temacie bahu o blokowaniu dostępu ale zczailem ze właśnie zaczął się lipiec i nagle blok a kasy trochę tam jest. Odzyska się jakoś?
Ps. Zawsze tylko skrill

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom