Dobra ja pykam już: Niemcy U21 - Hiszpania U21 over 3.5 kartek @1.60 Totolotek również z umiarkowanym optymizmem. Już jeden Hiszpan na cenzurowanym także łapię póki można taką linię.
Rambo powiedz mi jaki nick ma osoba , ktora odpowiada za unibet tutaj ? Znasz może temat ? Bo jest konfident jeden z unibeta tutaj , tylko nie wiem jaki ma nick . Pomożesz ? Napisałbym na PW , ale mam zablokowaną opcje pisania na PW nie wiedzieć czemu
Rambo powiedz mi jaki nick ma osoba , ktora odpowiada za unibet tutaj ? Znasz może temat ? Bo jest konfident jeden z unibeta tutaj , tylko nie wiem jaki ma nick . Pomożesz ? Napisałbym na PW , ale mam zablokowaną opcje pisania na PW nie wiedzieć czemu
Niemcy U21 - Hiszpania U21 Niemcy over 1.5 gola @2.50 Totolotek ... patrząc na przebieg spotkania jak najbardziej możliwe, więc po tak dużym kursie warto się pokusić.
Wszystko siedzi. Poczytałem przed meczem wypowiedzi Niemców, którzy zapowiadali ostra grę. Dobrze, ze dotrzymali słowa. Teraz na luziku można oglądać. Pozdrawiam normalnych grających ze mną ????
5567 gdzie miales pograne over 1.5 kartek na live na niemcow ?