Rambo powiedz mi jaki nick ma osoba , ktora odpowiada za unibet tutaj ? Znasz może temat ? Bo jest konfident jeden z unibeta tutaj , tylko nie wiem jaki ma nick . Pomożesz ? Napisałbym na PW , ale mam zablokowaną opcje pisania na PW nie wiedzieć czemuJak to jest ? Do północy można wpłacać a potem nie? I wypłata jutro na skrilla przejdzie?
llorente marcos zolta karta 3.85 uni
Nie ma chyba oficjalnego przedstawiciela Unibet na forum. A co do bloka na PW to prawdopodobnie coś przeskrobałeś.
Co takiego ? Do nikogo nic nie wysyłam przecież , masz dostęp do wiadomosci to mi powiedz skąd taka decyzja ?Nie ma chyba oficjalnego przedstawiciela Unibet na forum. A co do bloka na PW to prawdopodobnie coś przeskrobałeś.
Niemcy over 2,5 kartek @1,8 poszło
Wszystko siedzi. Poczytałem przed meczem wypowiedzi Niemców, którzy zapowiadali ostra grę. Dobrze, ze dotrzymali słowa. Teraz na luziku można oglądać. Pozdrawiam normalnych grających ze mną ????
W bahu5567 gdzie miales pograne over 1.5 kartek na live na niemcow ?
https://forum.bukmacherskie.com/f16/wnioski-o-odblokowanie-dzialow-77574-6.htmlCo takiego ? Do nikogo nic nie wysyłam przecież , masz dostęp do wiadomosci to mi powiedz skąd taka decyzja ?