7,8K mefiuu Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2622 mecz z ciezarna Minella juz zbity na 1.4... ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja przedwczoraj złapałem 1,92 a na dw 2:0 3,00, tylko żeby jakiejś niespodzianki nie było ????
mecz z ciezarna Minella juz zbity na 1.4... ???? Kliknij aby rozwinąć... Ja przedwczoraj złapałem 1,92 a na dw 2:0 3,00, tylko żeby jakiejś niespodzianki nie było ????
774 betrayal Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2624 Po stronie graczy! P.S. wplaciles na 5D czy nie dalo rady? Kliknij aby rozwinąć... Otworzyli mi wpłaty ten portfel, ale na razie nie miałem czasu tego ogarnąć, bo inny buk mi śmiga i trzeba zarabiać. Tsurenko piękna kontuzja, mam nadzieję, że nie daliście się nabrać.
Po stronie graczy! P.S. wplaciles na 5D czy nie dalo rady? Kliknij aby rozwinąć... Otworzyli mi wpłaty ten portfel, ale na razie nie miałem czasu tego ogarnąć, bo inny buk mi śmiga i trzeba zarabiać. Tsurenko piękna kontuzja, mam nadzieję, że nie daliście się nabrać.
774 betrayal Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2626 mecz z ciezarna Minella juz zbity na 1.4... ???? Buki dzisiaj pojda z torbami. Kliknij aby rozwinąć... Zobaczymy, ja takich cudów nie gram. Gdzieś tu czytałem że Curenko już ma prawie amputowaną rękę...:grin:
mecz z ciezarna Minella juz zbity na 1.4... ???? Buki dzisiaj pojda z torbami. Kliknij aby rozwinąć... Zobaczymy, ja takich cudów nie gram. Gdzieś tu czytałem że Curenko już ma prawie amputowaną rękę...:grin:
562,5K adik1992 Moderator Członek Załogi Lipiec 6, 2017 #2631 Witam wszystkich. Na dziś Pironkova +1,5 seta i lekko wygrana po 2,4. Reszta typów w dziale. Kuznietsova juz ogarnęła czekamy na resztę.
Witam wszystkich. Na dziś Pironkova +1,5 seta i lekko wygrana po 2,4. Reszta typów w dziale. Kuznietsova juz ogarnęła czekamy na resztę.
2,6K mrbrightside Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2632 Zalosny ten Bagdatis jest mial w 3 secie 7 breakpointow nie wykorzystal zadnego sam sie polamal dwukrotnie przy pierwszych 2 mozliwych dla Dimitrowa
Zalosny ten Bagdatis jest mial w 3 secie 7 breakpointow nie wykorzystal zadnego sam sie polamal dwukrotnie przy pierwszych 2 mozliwych dla Dimitrowa
774 betrayal Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2633 Stary Zverev over 3,5 seta @1.8 Kliknij aby rozwinąć... Chore ale Nikt nie pograł, bo nie przyszły żadne kurwy na PW, ale ważne że siedzi. ????
Stary Zverev over 3,5 seta @1.8 Kliknij aby rozwinąć... Chore ale Nikt nie pograł, bo nie przyszły żadne kurwy na PW, ale ważne że siedzi. ????
7,8K mefiuu Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2634 Ktoś mi wytłumaczy jak to możliwe, ze Zverev przestał grać a Kukła 2 przełamał? Kliknij aby rozwinąć... Za mocno się poczuł Zverev po tym jak wygrał dwa sety do 1 i do 2. Dla mnie idealnie bo mam pograne +6,5 gema w stronę Kukushkina
Ktoś mi wytłumaczy jak to możliwe, ze Zverev przestał grać a Kukła 2 przełamał? Kliknij aby rozwinąć... Za mocno się poczuł Zverev po tym jak wygrał dwa sety do 1 i do 2. Dla mnie idealnie bo mam pograne +6,5 gema w stronę Kukushkina
13,9K madman01 Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2635 Oglada ktos kontinenow w deblu? Daja rady? Kliknij aby rozwinąć... Na razie nie mają nic do powiedzenia, jak sie nie obudza w 2 secie, to w 3 moze byc juz za pozno
Oglada ktos kontinenow w deblu? Daja rady? Kliknij aby rozwinąć... Na razie nie mają nic do powiedzenia, jak sie nie obudza w 2 secie, to w 3 moze byc juz za pozno
13,9K madman01 Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2637 Kontinen/Peers WTF? Kliknij aby rozwinąć... Italian job...