slomiany400
Użytkownik
Tak słyszałem, ale jak będzie to zobaczymy.U ruskich po 14 problem ze skrillem?
Ja już ecopayz ogarniam
Tak słyszałem, ale jak będzie to zobaczymy.U ruskich po 14 problem ze skrillem?
Trochę wróżenie z fusów, albo odpadli albo overy robili faworyci - a dziś może być zupełnie odwrotnie...Wczoraj największe miny podczas trzeciego dnia Wimbledonu były w osobach Medvedeva i Kvitovej.
Jak uważacie, który z faworytów potknie się dzisiaj?
Ja upatruje szansę dla Tiafoe. Zvarev jako faworyt po kursie 1.09 może psychicznie nie podołać.Wczoraj największe miny podczas trzeciego dnia Wimbledonu były w osobach Medvedeva i Kvitovej.
A może by spróbować poszukać niespodzianki w tym spotkaniuWczoraj największe miny podczas trzeciego dnia Wimbledonu były w osobach Medvedeva i Kvitovej.
Co ten Cignal dziś....Cignal siatka, set 3
1.90
Potwierdzam. Dziś od 15:30-16 koniec Wimbledonu na dzisiaj pewnie. Duża szansa na burze z piorunamiDzisiaj ma coś padać więc nie wszystkie mecze mogą zostać rozegrane
Z kursów poniżej 1.2 ja bym odpuścił Dimitrova i mimo wszystko młodego Zvereva, u pań chyba Coco nie do gry po takim kursie.Wczoraj największe miny podczas trzeciego dnia Wimbledonu były w osobach Medvedeva i Kvitovej.
Wczoraj nikt nie myślał że Rusek i Czeszka polegną tak samo dzisiaj ciężko kogoś wskazaćWczoraj największe miny podczas trzeciego dnia Wimbledonu były w osobach Medvedeva i Kvitovej.
Może trochę się opóźnią jeszcze te deszcze bo wczoraj pokazywali że od południa ma coś padać. Dzisiaj rano jeszcze inaczej, a teraz patrzę że ok 16.Potwierdzam. Dziś od 15:30-16 koniec Wimbledonu na dzisiaj pewnie. Duża szansa na burze z piorunami
Super wiadomość, taśma za długa jak na jeden dzień :]Potwierdzam. Dziś od 15:30-16 koniec Wimbledonu na dzisiaj pewnie. Duża szansa na burze z piorunami
Youzhny na pewno powalczy, tymbardziej, że Raonic nie jest w swojej optymalnej formie ostatnimy czasy. Nie mówię, że wygra ale seta czy over gemowy po dobrych kursach można pograć.
Też mam go pogranego. Teraz już nie odda, noo nie powinien ????Eh Delic ale pierdoła, serwis na set, brejki i nic z tego
Siatkówka plażowa - Gstaad Major - Kobiety
Heidrich/Verge-Depre vs Barbara Seixas/Fernanda Alves 1 @ 2.00 Dafabet
Od 11.00