>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Pierwszy raz dziś próbuje wypłaty i wpłat paypalem wcześniej, jechałem na karcie visa,zobaczymy jak to działa...Ogólnie to chodzi o ,to,że mimo,że gram na legalu,to nie chce,żeby bank widział, na co wychodzi i przychodzi kasa.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Pograne Spurs wygra 1sza kwarte @ 1.9 za stala stawke.

@Tomek, po wczorajszym meczu to tez sie zastanawiam.Dobrze ze nie ogladales, bo normalnie jakbys mial postawione to by Coe szlak trafil jakbys ta patologie.
Spurs 23:18....⛔ ⛔ ⛔ Dobry poczatek narazie.

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Pierwszy raz dziś próbuje wypłaty i wpłat paypalem wcześniej, jechałem na karcie visa,zobaczymy jak to działa...Ogólnie to chodzi o ,to,że mimo,że gram na legalu,to nie chce,żeby bank widział, na co wychodzi i przychodzi kasa.
Skrill/Neteller/Paysafecard lub założenie banku w którymś raju podatkowym lub na offshorze - wówczas wszystko będzie także na legalu =))

Dzisiaj w Portoryko same Home Win mogą być ciut problematyczne, z tym, że Arecibo dzisiaj -5 weźmie lekko i to mój główny typ =)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Skrill/Neteller/Paysafecard lub założenie banku w którymś raju podatkowym lub na offshorze - wówczas wszystko będzie także na legalu =))

Dzisiaj w Portoryko same Home Win mogą być ciut problematyczne, z tym, że Arecibo dzisiaj -5 weźmie lekko i to mój główny typ =)
Arecibo, po tych wzmocnieniach,to dla mnie faworyt ligi do złota. Ponce lubię,też mają fajną zgraną pake, będą walczyć.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Spurs 3cia kwarte @ 2.79 za stala stawke.
e: trojke rzucili i juz 1.8
e2: druga trojka. Spursy sie rozrzucali dzisiaj.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Sie pojawi linia to bede gral za stala stawke Dallas -1.5 na Ht. Atlanta podrzucila, ale znajac zycie zaraz Dallas zrobi runa. kurs z 1.83 jak zwykle.
e: i zamrozone linie juz od dobrych 3minut.
e2: i nici z zakladu. Dallas zrobilo runa tak jak planowane. Buki nie spia...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom