Sprawdź maila, nie wiem czy 1 hasła oni nie przysyłają ????rejestruje sie na tym 1xbecie, po kilku chwilach chce uzupelnic dane, patrze a tam haslo juz niby zakropkowane jakbym niby wpisywal, a nie przypominam sobie... co to automat jakis? skad mam haslo teraz wytrzasnąć? skad mam wiedziec jakie mam?
dostalem tylko jednego maila od nich z weryfikacja adresu email i tyle, nawet zadnego z powitaniem ani nic...Sprawdź maila, nie wiem czy 1 hasła oni nie przysyłają ????
To nie wiem ???? napisz do nich tam czat działa sprawniedostalem tylko jednego maila od nich z weryfikacja adresu email i tyle, nawet zadnego z powitaniem ani nic...
UK, ale za 2 dni lecę właśnie do Polski i będę musiał coś ogarnąć, żeby i tam móc sobie coś pograć.W Polsce grasz?
Sprawdź maila lub skorzystaj z formularza zmiany hasłarejestruje sie na tym 1xbecie, po kilku chwilach chce uzupelnic dane, patrze a tam haslo juz niby zakropkowane jakbym niby wpisywal, a nie przypominam sobie... co to automat jakis? skad mam haslo teraz wytrzasnąć? skad mam wiedziec jakie mam?
haha ja nawet nie wpisywalem swojej nazwy uzytkownika, wyskoczylo zeby sie zarejestrowac, pare klikniec i juz niby konto mam na ktorym niby zalogowany jestem, haslo juz jest haha, adres email wpisalem, wyslali cos to zweryfikowalem go, w ustawieniach widze, ze ok, ale cos mi tu nie gra... widze, ze najbardziej nasranych okienek to zeby udowodnic, ze nie jestem robotem... i zjepane obrazki jakies... Czatu tu nie widze zadnego, jest tylko jakies pytanie do administratora, napisalem, odpowiedz ma byc na email, ale poki co nie widze nic... Gdzie ta procedura zmiany hasla? nie widze tego... O czat juz widze...Sprawdź maila lub skorzystaj z formularza zmiany hasła
A wiec Oficjalnie dzien 3 Wimbledonu.A wiec Oficjalnie: W ATP dzisiaj bylo 10 meczy w ktorych wygrali niefaworyci na 31 mozliwe. To az 2 razy wiecej niz w dniu pierwszym!(5)
Co do WTA, Wczoraj byly 4 niespodzianki na 31 mozliwe, a dzisiaj az 7!. Im dalej w turniej tym wiecej niespodzianek!
Takze pozostaje pytanie: Ile bedzie zwyciestw niefaworytow jutro?
ATP: Ilosc niefaworytow:
Over 5 @ 2.10
Under 5 @ 1.72
WTA: ilosc niefaworytow:
Over 4.5 @ 1.9
Under 4.5 @ 1.83
Zapraszam do dyskusji
P.S. Jutro mniej meczy.
Szkoda gadać dzisiejszy profit z tenisa właśnie poszedł się ....
Lipa, za firanki mi nie weszlo za 2.5 stawki ???? . Odjebali ze szok. Moze cos pykne ale za stala stawke tylko. Na Regatas 1.5, za firanki 2.5. Musze to powoli odrobic.Atp, liczysz tam coś dziś ?
Jest sporo ciekawych spotkań w nocy,aż za dużo..jest na czym umoczyć.
Guaros-Marinos ,tu 173pkt powinno pęknąć.
Dominikana , Leones-Caneros, 180pkt , tu też wydaje mi się za nisko.
W Portoryko aku,navwwzystkich gospodarzy wychodzi powyżej 3, porażka ,któregoś,będzie małą niespodzianką,play off,więc nie ma opierd...
P.S. to luźne przemyślenia.
Ja już spałem,bo bym cię powstrzymał,przed graniem tam, San Lorenzo,takim składem,to będzie cud jak jeden mecz odda.Lipa, za firanki mi nie weszlo za 2.5 stawki ???? . Odjebali ze szok. Moze cos pykne ale za stala stawke tylko. Na Regatas 1.5, za firanki 2.5. Musze to powoli odrobic.