>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [62]

Status
Zamknięty.
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Bemelmans znów przełamał ???? Co ten Medvedev, ja tu liczyłem na 3:0 dla Ruska, bo dałem under, a tutaj w drugą stronę może być ????
Ale Belg zamiata forehandami, aż miło ????

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna,mecz towarzyski
Godzina: 17.00
Spotkanie: GKS Katowice - Karpaty Lwow
Typ: Karpaty
Kurs: 2.00
Bukmacher: Unibet

Analiza będzie krótka bo z telefonu i zbyt wiele nie wiem o drużynie Karpat więc wiele też napisać nie mogę,wiem tylko że to nie są jakieś slabiaki ,nie dawno wygrali pewnie 0:2 z Zagłębiem Sosnowiec w Wodzisławiu gdzie Zagłębie jest na obozie.
GieKSa przygotowuje się do sezonu,prawdopodobnie jeszcze nie jest kadra zamknięta. Dużo zawodników opuściło Katowice jak i kilku przybyło.Moze nie jakieś głośne nazwiska ale zapewne są to wzmocnienia. Moim typem kieruje to że GieKSa pod wodzą nowego trenera Mandrysza i nowych piłkarzy nie jest zgrana. Gra wygląda słabo,że Śląskiem mieli spore problemy.Gdyby okres był już bliżej końca i kadra zamknięta,nie wiem czy zdecydował bym się na taki typ. Teraz w tym czasie gram na Karpaty bo dobrym kursie.
Powodzenia !

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Dzisiaj Ruskie sponsorują buków.

Bedene miał dzień przerwy więc długie granie z Karlovicem nie powinno wpływać negatywnie na jego grę. Poza tym Dzumhur lepszy od Chorwata w wymianach więc nic dziwnego że mecz wyrównany póki co

psychol32 490,9K

psychol32

Użytkownik
Czaczanov pewnie się boi gry przeciwko Nadalowi w kolejnej rundzie więc odda tak jak wczoraj Escobedo by nie grać z Djokovicem

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
No.i do tych co.krzycza ze tenis.jest czysty niech.sie.teraz wypowiedza co.sie.dzieje ze Medvedev i Kachanow dostaja latwiutko w tylek od duzo slabszych grajkow;) bo.pewnie sa przmeczeni bo maja gorszy dzien czy sie nie rozgrzali jeszcze?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom