2,3K luke256 Użytkownik Lipiec 5, 2017 #2221 Wymyśl jakieś ładne określenie na te niefaworytki, bo to słabo brzmi ???? Kliknij aby rozwinąć... undersuczki hihi
Wymyśl jakieś ładne określenie na te niefaworytki, bo to słabo brzmi ???? Kliknij aby rozwinąć... undersuczki hihi
7,8K mefiuu Użytkownik Lipiec 5, 2017 #2223 a jakie typy na Miedwiediew vs Bemelmans ? Kliknij aby rozwinąć... Ja chyba pre match nie ruszam, czekam na live, ale jak bym musiał to jakiś over wygląda dosyć spoko
a jakie typy na Miedwiediew vs Bemelmans ? Kliknij aby rozwinąć... Ja chyba pre match nie ruszam, czekam na live, ale jak bym musiał to jakiś over wygląda dosyć spoko
802 juras333 Użytkownik Lipiec 5, 2017 #2224 Wymyśl jakieś ładne określenie na te niefaworytki, bo to słabo brzmi Kliknij aby rozwinąć... underdogi, ale nie wiem czy to ładniej brzmi ????
Wymyśl jakieś ładne określenie na te niefaworytki, bo to słabo brzmi Kliknij aby rozwinąć... underdogi, ale nie wiem czy to ładniej brzmi ????
12 batata Użytkownik Lipiec 5, 2017 #2225 Wymyśl jakieś ładne określenie na te niefaworytki, bo to słabo brzmi ???? Kliknij aby rozwinąć... underdożki :-o
Wymyśl jakieś ładne określenie na te niefaworytki, bo to słabo brzmi ???? Kliknij aby rozwinąć... underdożki :-o
D 0 dutra Gość Lipiec 5, 2017 #2226 underdogi, ale nie wiem czy to ładniej brzmi ???? Kliknij aby rozwinąć... Podpsy w takim razie Podpies na wimlebdonie w meczu łesi
underdogi, ale nie wiem czy to ładniej brzmi ???? Kliknij aby rozwinąć... Podpsy w takim razie Podpies na wimlebdonie w meczu łesi
4K atp_open Użytkownik Lipiec 5, 2017 #2229 Wymyśl jakieś ładne określenie na te niefaworytki, bo to słabo brzmi ???? Kliknij aby rozwinąć... Niedocenione?
Wymyśl jakieś ładne określenie na te niefaworytki, bo to słabo brzmi ???? Kliknij aby rozwinąć... Niedocenione?
829 nowikjr Użytkownik Lipiec 5, 2017 #2230 A jednak. Nie ogladam. Dhumur wezmie seta czy to chwilowe bledy Brytyjczla?
30,1K rogerfede93 Użytkownik Lipiec 5, 2017 #2234 Siatkówka plażowa - Gstaad Major - Kobiety Heidrich/Verge-Depre vs Sinnema/Stubbe 1 @ 1.30 Hughes/Claes vs Felisberta Da Silva/Maximo 1 @ 1.65 @ 2.15 Dafabet Od 16.00
Siatkówka plażowa - Gstaad Major - Kobiety Heidrich/Verge-Depre vs Sinnema/Stubbe 1 @ 1.30 Hughes/Claes vs Felisberta Da Silva/Maximo 1 @ 1.65 @ 2.15 Dafabet Od 16.00
33,1K pezio Użytkownik Lipiec 5, 2017 #2235 A jednak. Nie ogladam. Dhumur wezmie seta czy to chwilowe bledy Brytyjczla? Kliknij aby rozwinąć... Dzumhur gra do przodu, ma inicjatywę, chodzi do siatki i wszystko jest spoko dopóki trafia. Bedene zaś wydaje się odczuwać skutki maratonu z Ivo. Może być tam ciekawie jeszcze.
A jednak. Nie ogladam. Dhumur wezmie seta czy to chwilowe bledy Brytyjczla? Kliknij aby rozwinąć... Dzumhur gra do przodu, ma inicjatywę, chodzi do siatki i wszystko jest spoko dopóki trafia. Bedene zaś wydaje się odczuwać skutki maratonu z Ivo. Może być tam ciekawie jeszcze.
774 betrayal Użytkownik Lipiec 5, 2017 #2236 Dobra, Włosi to mają, to nie Filipiny. Dzięki Tomek, jak zwykle nie zawodzisz. . . . I wykrakałem, czarny sam uratował mecz...
Dobra, Włosi to mają, to nie Filipiny. Dzięki Tomek, jak zwykle nie zawodzisz. . . . I wykrakałem, czarny sam uratował mecz...
4K atp_open Użytkownik Lipiec 5, 2017 #2239 55:55....eh te rozliczania przed koncem spotkania. i Wlochy 57:55 .