Cilica jesteś taki pewny? Mayer to nie taki pierwszy lepszy na trawie, wystarczy dociągnąć do TB, a później to już różnie może być. Co do Svitoliny to też bym uważał, reszta wygląda w miarę w porządku, chociaż mam też małe wątpliwości co do Withoeft. Potrafi zagrać świetnie, ale też tragicznie i wtapiać z dużo słabszymi od siebie.Jak ktoś składa tasiemki to vekic +6,5 @1,3, svitolina @1,25, Williams @1,30, Withoeft wygra seta @1,2 Cilic -1,5 seta @1,2 i ako 3,04
Przy Withoeft wystarczy ze seta wygra na mecz jest coś 1,5Cilica jesteś taki pewny? Mayer to nie taki pierwszy lepszy na trawie, wystarczy dociągnąć do TB, a później to już różnie może być. Co do Svitoliny to też bym uważał, reszta wygląda w miarę w porządku, chociaż mam też małe wątpliwości co do Withoeft. Potrafi zagrać świetnie, ale też tragicznie i wtapiać z dużo słabszymi od siebie.
Siatkówka plażowa - Gstaad Major - Kobiety
Bansley/Wilkerson vs Davidova/Shchypkova 1 @ 1.45
Hermannova/Slukova vs Kolocova/Kvapilova 1 @ 1.50
@ 2.17 Dafabet
Od rana startujemy
Nie grywam spotkań z udziałem Polaków bo rozum mówi 3:0 lub 3:1 dla Lukasa ale chciałbym żeby Jurek przeszedł. Co do strycovej to kurs nie warty gry. Jeżeli u kogoś miałby się włączyć czajnik to wskazalbym na czeszkę. Japonka bije mocno dobry serwis a wystarczy jedna akcja i baska się gotuje dlatego ja odpuszczam ten mecz.Tak wiem, ale u babek to nigdy nic nie wiadomo. Szczególnie przy tych nieregularnych ????
Co myślisz o Strycovej dzisiaj? O Pouille nie pytam, bo widzę że bardziej siedzisz w WTA.
Ja bym w ogóle tego meczu nie grał tylko na spokojnie obejrzećJa bym tego typu na 5 setów nie grał. To tylko moje zdanie
Co do Kryśki to jesteś pewny? Nie widziałem jej przeciwniczki chyba nigdy w akcji. Jak ona gra? Jaki styl? Bo Kryśkę to widziałem nieraz, na trawę ma odpowiedni styl, wręcz idealny.Ja bym w ogóle tego meczu nie grał tylko na spokojnie obejrzeć
Takie przeczucie, ale nie napisałem że to gramJa bym tego typu na 5 setów nie grał. To tylko moje zdanie