Chyba do domu xdDarcis wraca. Boicie sie 1 lipca czy luzik?
Ngauamo to bardzo dobra juniorka, która miała ostatnio 9:0, a zestawiona z Laird (1,91 wzrostu) to może być w przyszłości mistrzowski duet, też to pogram ????Siatkówka plażowa - Porec Major - Kobiety
Laird/Ngauamo vs Sinnema/Stubbe 1 @ 2.65 Dafabet
Mecz o 16.00. Warto zagrać.
Niektórzy operatorzy już blokują, ja mam internet z multimedii, i z tego co się orietnuję to multimedia już blokuje, bo tez nie moge wejsc na strone, odrzuca połączenieMożecie się zalogować na unibet? Ja chciałem zrobić depozyt przez skrill to się nie dało, a teraz nawet nie mogę się zalogować.
A to wiem, mnie coś uni zablokował, bo na stronę mogę wejśćNiektórzy operatorzy już blokują, ja mam internet z multimedii, i z tego co się orietnuję to multimedia już blokuje, bo tez nie moge wejsc na strone, odrzuca połączenie
http://www.download.net.pl/jak-zmienic-serwery-dns-na-serwery-od-google/n/2161/ i wchodzisz sobie normalnieNiektórzy operatorzy już blokują, ja mam internet z multimediii, i z tego co się orietnuję to multimedia już blokuje, bo tez nie moge wejsc na strone, odrzuca połączenie
Siatkówka plażowa - Porec Major - Kobiety
Laird/Ngauamo vs Sinnema/Stubbe 1 @ 2.65 Dafabet
Mecz o 16.00. Warto zagrać.
Próbujemy zatem tak:
Grigelis @ 3,50 - pół stawki
Sinnema/Stubbe 2-0 @ 2,00
Może mają grubo pograne i się nie mogą doczekać aż wznowią ????hahaha zajebiści są Ci ludzie co siedzą w tym Eastbourne na trybunach od kilku godzin i mokną
tam nie ma za bardzo gdzie isc zeby sie schowac, to siedzaMoże mają grubo pograne i się nie mogą doczekać aż wznowią ????