>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
sanchez1 93

sanchez1

Użytkownik
Abduraimova i Potapova lajtowo pokończyły przed deszczem, szkoda, że Jabeur i Duque nie zdążyły. Ale żeby w ogóle wygrały ????

Spróbuje na teraz Darcis - Dasco over 9,5 w pierwszym secie @1,63.
No dokładnie Potapova się nieźle uwinęła, a liczyłem że Jabeur też da radę szybko polecieć. Niestety wisi prawdopodobnie do jutra ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
nie rozliczaj przed zakonczeniem. Trojka na koniec zabila under....⛔ ⛔ ⛔
ja nie rozliczam, bo nie gram takich spotkań, bo ani się nie znam na tych koszach ani nie stosuję żadnych systemów które mogłyby mnie nakierować w takich meczach w jakąś stronę, sorry że Ci nie siadło, pewnie jakbym siedział cicho to by siadło, mój błąd :zoltakartka:

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
weź Ty się zachowuj normalnie, i rozliczaj poprawnie. Patrzyłem wczoraj coś to weszło a pisałeś minusy.
e tam przesadzasz, ludzie tylko czekaja na ludzkie podkniecie, takze doszedlem do wniosku ze bedzie lepiej rozliczac na minus, plus fakt ze tutaj sa duze zmiany nastrojow, jak w kalejdoskopie. Mecz trwa a kazdy juz zna wynik ???? .

No nic, na Barthel sie chyba nie doczekamy, takze trzeba uciekac. Widzimy sie wieczorem na wieczornej sesji koszykowki. Bedzie trzeba odegrac under w HongKongu.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Radwańska też niedawno wyleczyła się z infekcji wirusowej, deszcze nie będą jej służyć więc może szybko się spakować i potopić, a Davis solidna.

komar2000 23,7K

komar2000

Użytkownik
Radwańska też niedawno wyleczyła się z infekcji wirusowej, deszcze nie będą jej służyć więc może szybko się spakować i potopić, a Davis solidna.

Z drugiej strony Agnieszka powinna być głodna gry, powinna trochę pograć teraz na trawie po przerwie. Mi się widzi osobiście 2:1 dla Isi

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Abduraimova i Potapova lajtowo pokończyły przed deszczem, szkoda, że Jabeur i Duque nie zdążyły. Ale żeby w ogóle wygrały ????

Spróbuje na teraz Darcis - Dasco over 9,5 w pierwszym secie @1,63.
Darcis do stanu 3-3 stracił przy swoim podaniu 3 punkty, przy *3-4 miał 30-0, kilka przewag, ale nie.. połamany ???? klasyk ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom