>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Jak tak przełożą mecze w Eastbourne na jutro, i trzeba będzie grać w jednym dniu dwa pojedynki to już widzę jak tam potankują wszyscy z czołówki ???? trzeba perełeczki szukać

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Serio mówisz, bo nie mogę śledzić a mam trochę kasy zagrożonej w tych dwóch meczach ????
tak mi się wydaję. Korzystam z apki, która jest zajebiście dokładna i migdy mnie nie zawiodła. Z tego co widzę, to jutro o 15 dopiero skończą się opady.

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Abduraimova i Potapova lajtowo pokończyły przed deszczem, szkoda, że Jabeur i Duque nie zdążyły. Ale żeby w ogóle wygrały ????
Spróbuje na teraz Darcis - Dasco over 9,5 w pierwszym secie @1,63.

mefiuu 7,8K

mefiuu

Użytkownik
tak mi się wydaję. Korzystam z apki, która jest zajebiście dokładna i migdy mnie nie zawiodła. Z tego co widzę, to jutro o 15 dopiero skończą się opady.
A zdradzisz co to za apka, bo ja mam wszystkir stronki na komputerze a na telefonie nie mam dostępu do niczego, przyda sie jakaś fajna apka ????

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
ogólnie Wam polecam WEATHER UNDERGROUND. Aplikację mi polecił kiedyś pewien inżynier. Z tego co czytałem to jedna z najbardziej popularnych aplikacji w środowiskach paralotniarzy i skoczków spadochronowych

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom