betrayal
Użytkownik
Bo w tenisie chodzi o to, żeby przełamać raz a dobrze, a nie mieć 5 BP i wszystkie zmarnować. Taktyk, masz rację :razz:Cudem przetrwał set i jeszcze go wygrał przełamaniem
Bo w tenisie chodzi o to, żeby przełamać raz a dobrze, a nie mieć 5 BP i wszystkie zmarnować. Taktyk, masz rację :razz:Cudem przetrwał set i jeszcze go wygrał przełamaniem
Przecież Silva nie umie grać na trawie, nawet na livesports można to wyczytać :grin:dutra silva jednak przyjechal tylko po wpisowe, ramanathan DW 2:0 @1,6 Dafabet
byla juz meczowa, alePliskova 2:0 @2.05
Ja tam miałem w pre skromnie Zekicia ???? A potem trzy skromne dokładki na 2. set Zekicia po 3+ =)zaraz Merterer uwali 90 procent populacji typerskiej xD
pieknie???? Young wygra 2.6@
Edmund 1.65 ????
dutra silva jednak przyjechal tylko po wpisowe, ramanathan DW 2:0 @1,6 Dafabet
Ja tak pisałem ???? Ale to tylko przykład, jeśli po prostu Mahut grałby swój najlepszy tenis, a Fed miałby gorszy dzień, to jest mu w stanie zagrozić. Ja tam czuję dziś Nicolasa, zobaczymy jak zagra.Nie wiem skąd jest takie przeświadczenie o grze na Mahuta. Gośc wyrażnie jest pod formą i nie prezentuje tego co rok temu na trawie gdzie był mega groźny a ktoś nawet pisał że może on ograc Federera. W trzech meczach na trawie w tym sezonie ograł tylko Novikowa który dopiero uczy się grać na grassie. Bezpieczniej jest zagrac Haase +1,5 seta niż win Mahuta bo kurs nie dużo mniejszy.
Z prawej u góry masz guzik "wyloguj się"Skasowali mojego mema....dzisiaj pasuje unikac forum bo dzisiaj bedzie plqcz i zgrzytanie zebow i kasowanie wszystkiego jak leci.