Tak jak wspominałem ze Mahut z teraz a z Przed roku to niebo a ziemia. Na Wimbledonie tez trzeba grać przeciw niemu jakieś handi zależy jeszcze na kogo trafiMahut 4-2 ->4-7 tb, najs
Troicki jeszcze się dzieciakiem nie nacieszył, zjazd piękny na grassie z Charliem Berlocq.
No prawda, momentami aż w szoku byłem co on gra. A te dwa wywalone forhendy to idealne podsumowanie sezonu trawiastego.Tak jak wspominałem ze Mahut z teraz a z Przed roku to niebo a ziemia. Na Wimbledonie tez trzeba grać przeciw niemu jakieś handi zależy jeszcze na kogo trafi
jednak puszcza mecz polecam grac na Berlocq kurs 1,8@Mam nadzieje ze troicki postwail na siebie tylko ze przegra caly mecz a nie seta bo oddal gladko, choc z gry powinno byc 6-1 dla trocikiego.
5567: serio grasz takie typy? kwoty minimum czterocyfrowe, aby to się opłacałoPolecam to Tobie. :spokodfhgfh:
Warto grac przeciwko niemu, wygrany mecz po 1 secie a gosc odpuszcza. Berloqc pierwszy as dopiero w 3 secie ???? chopak nic nie gra a wygra mecz.Dobra mamy już pewność, że Troicki to idiota.
Oczywiście, ze gram takie kursy, ale nie tylko takie... Dla mnie kurs jest mało ważny, liczy się zysk.5567: serio grasz takie typy? kwoty minimum czterocyfrowe, aby to się opłacało
Ten gość jest tak nierówny, że aż szkoda go tykać. Nie wiadomo co jeszcze odwali w tym 3 secieWarto grac przeciwko niemu, wygrany mecz po 1 secie a gosc odpuszcza. Berloqc pierwszy as dopiero w 3 secie ???? chopak nic nie gra a wygra mecz.