Suarez Navarro 1 set @2.02 1xbet
To prawda, teraz wygląda trochę gorzej niż w drugim secie.Cem ikel 2,02 @ Safwat ciezko odycha
Nowik po prostu miałeś prawo nie wiedzieć, ze piszesz do kogoś, kto jest w tych 3% graczy wygrywających. Jakbym topil to tez by mnie wkurzalo gdyby ktos pisal, ze znowu zarobil. Pozdrawiam serdecznie i proszę uważać na słowa ("bol dupki" itd.), gdyz slownictwo jakim sie poslugujemy świadczy o poziomie człowieka.Hahahah widzę, że boli dupa skoro dalej prowokujesz.
P.S. Dzięki za super typy, jednak się myliłem co do Ciebie. Jesteś świetnym typerem.
Nie będę Ci odbierać radości z tego że raz na tydzień ugrasz na batonika. Rzeczywiście jesteś do przodu. Gratuluję... i życzę jeszcze wielu batoników w karierze.Nowik po prostu miałeś prawo nie wiedzieć, ze piszesz do kogoś, kto jest w tych 3% graczy wygrywających. Jakbym topil to tez by mnie wkurzalo gdyby ktos pisal, ze znowu zarobil. Pozdrawiam serdecznie i proszę uważać na słowa ("bol dupki" itd.), gdyz slownictwo jakim sie poslugujemy świadczy o poziomie człowieka.
Wszyscy rozliczaja tasiemki na plus to i ja rozlicze swoja tasiemke.Wyspane, takze trzebq cos dzialac panowie i panie, jesli jakies sa.
Bouchard +4 @ 1.8 @ 5Dimes za stala stawke. Poogladamy sobie Gienie z Baska.
P.S. Wlasnie zauwazylem ze jakis Marterer @ 1.14 zrobil psikusa...
CarlaNo prawda, momentami aż w szoku byłem co on gra. A te dwa wywalone forhendy to idealne podsumowanie sezonu trawiastego.
Suarez Navarro 1. set @2,05 , młoda może mieć problemy z wejściem w mecz, próbuje
brawo Norrie
Bardzo mnie interesuje co o mnie sadzisz Psy szczekają, karawana jedzie dalej.Jestes dla mnie mniej interesujący niż zeszłoroczny śnieg, uwierz mi. Chciałbym natomiast abyś więcej nie prowokował tylko grał swoje kursy 1.00001 i dał spokój bo męczysz.
Cem ikel 2,02 @ Safwat ciezko odycha