>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Hahahah widzę, że boli dupa skoro dalej prowokujesz.

P.S. Dzięki za super typy, jednak się myliłem co do Ciebie. Jesteś świetnym typerem.
Nowik po prostu miałeś prawo nie wiedzieć, ze piszesz do kogoś, kto jest w tych 3% graczy wygrywających. Jakbym topil to tez by mnie wkurzalo gdyby ktos pisal, ze znowu zarobil. Pozdrawiam serdecznie i proszę uważać na słowa (&quot;bol dupki&quot; itd.), gdyz slownictwo jakim sie poslugujemy świadczy o poziomie człowieka. :cool:

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Nowik po prostu miałeś prawo nie wiedzieć, ze piszesz do kogoś, kto jest w tych 3% graczy wygrywających. Jakbym topil to tez by mnie wkurzalo gdyby ktos pisal, ze znowu zarobil. Pozdrawiam serdecznie i proszę uważać na słowa (&quot;bol dupki&quot; itd.), gdyz slownictwo jakim sie poslugujemy świadczy o poziomie człowieka. :cool:
Nie będę Ci odbierać radości z tego że raz na tydzień ugrasz na batonika. Rzeczywiście jesteś do przodu. Gratuluję... i życzę jeszcze wielu batoników w karierze.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Wyspane, takze trzebq cos dzialac panowie i panie, jesli jakies sa.

Bouchard +4 @ 1.8 @ 5Dimes za stala stawke. Poogladamy sobie Gienie z Baska.

P.S. Wlasnie zauwazylem ze jakis Marterer @ 1.14 zrobil psikusa...
Wszyscy rozliczaja tasiemki na plus to i ja rozlicze swoja tasiemke.

6:3, 3:6, 2:6....⛔ ⛔ ⛔ Zwrot..szkoda na liveozna bylo lapac +4.5

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
No prawda, momentami aż w szoku byłem co on gra. A te dwa wywalone forhendy to idealne podsumowanie sezonu trawiastego.

Suarez Navarro 1. set @2,05 , młoda może mieć problemy z wejściem w mecz, próbuje
Carla ⛔

5567 719

5567

Użytkownik
Jestes dla mnie mniej interesujący niż zeszłoroczny śnieg, uwierz mi. Chciałbym natomiast abyś więcej nie prowokował tylko grał swoje kursy 1.00001 i dał spokój bo męczysz.
Bardzo mnie interesuje co o mnie sadzisz :) Psy szczekają, karawana jedzie dalej.

D 0

dutra

Gość
To teraz Ostapenko 3 set ? Wierzyć się nie chce ale to samo było z drugim setem dla Carli :cool:

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
F. Lindgren zdobędzie &quot;płatny&quot; komplet punktów (z bonusami)?
Nie @1.75 iforBet
Ja rozumiem, że Wilki są wielkim faworytem i w ogóle, ale bez przesady. Przecież Fredka nie jest w optymalnej formie. Start o 20:30.

seba6 533

seba6

Użytkownik
ostapenko juz medical. Pewnie jak w 3 ja bedzie ja carla jechala to skreczuje. Za duzo sie smiala i skurcze dostala mala gwiazdorka

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom