bonus, nie liczy sie jako punktogarnia ktos zuzel ? bo widze live ze Polis ma 4+1 czyli ma 5 czy ta +1 oznacza cos innego ?
czyli co to za bonus?bonus, nie liczy sie jako punkt
Nic nie ma, ludzka glupota pewnie. U20 przegralo ostro w 4tej kwarcie z Hiszpankami to wszyscy mysla ze starsze z kalifatu Francuskiego sie zepchna i wygraja..Co to się dzieje że kursy na Francje w babskim koszu tak do góry lecą?
Asane - Fredrikstad 1-1 (63;20)
Ponad 2.5 gola
1.57
No właśnie,bo mnie kusi pograć na Francję,albo z handi +5pkt...Co to się dzieje że kursy na Francje w babskim koszu tak do góry lecą?
Medicala wzięłaKonjuh kontuzja?kto oglada?
tzw. płatny punkt, gdy zawodnik przyjedzie bezpośrednio za swoim kolegą z drużyny, zostaje mu zaliczony punkt bonusowy, za który dostaje takie same pieniadze jak za zwykly punktczyli co to za bonus?
:-(
Wygląda jakby miała się przewrócić. wjebie seta i pewnie odda mecz.Cos powaznego?
pitka jakieś skróty gra h* wie coKonjuh 1. set @2.3 toto
Hiszpanki to biora lekko. Kalifat wygral bo Greczynki mialy kontuzje mozgu wczoraj. Ja poczekam na live jak bedzie jakies -2.5 na Hiszpanki, za 3 stale stawki. Kurs pewnie 1.8-1.9. Znowu przewiduje scenariusz jak w Chicago Sky. Indiana 10:2 run, linia na live podskoczyla do 6.5 a pozniej juz tylko Chicago gralo. Tu tez kalifat postraszy, ze 2 trojki na poczatek takze handi na Hiszpanki powinen pojsc w dol na -2.5 przy 6:0 dla kalifatu.No właśnie,bo mnie kusi pograć na Francję,albo z handi +5pkt...
Jaką linię punktową widzisz?Hiszpanki to biora lekko. Kalifat wygral bo Greczynki mialy kontuzje mozgu wczoraj. Ja poczekam na live jak bedzie jakies -2.5 na Hiszpanki, za 3 stale stawki. Kurs pewnie 1.8-1.9. Znowu przewiduje scenariusz jak w Chicago Sky. Indiana 10:2 run, linia na live podskoczyla do 6.5 a pozniej juz tylko Chicago gralo. Tu tez kalifat postraszy, ze 2 trojki na poczatek takze handi na Hiszpanki powinen pojsc w dol na -2.5.