>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Co to się dzieje że kursy na Francje w babskim koszu tak do góry lecą?
Nic nie ma, ludzka glupota pewnie. U20 przegralo ostro w 4tej kwarcie z Hiszpankami to wszyscy mysla ze starsze z kalifatu Francuskiego sie zepchna i wygraja..:p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
No właśnie,bo mnie kusi pograć na Francję,albo z handi +5pkt...
Hiszpanki to biora lekko. Kalifat wygral bo Greczynki mialy kontuzje mozgu wczoraj. Ja poczekam na live jak bedzie jakies -2.5 na Hiszpanki, za 3 stale stawki. Kurs pewnie 1.8-1.9. Znowu przewiduje scenariusz jak w Chicago Sky. Indiana 10:2 run, linia na live podskoczyla do 6.5 a pozniej juz tylko Chicago gralo. Tu tez kalifat postraszy, ze 2 trojki na poczatek takze handi na Hiszpanki powinen pojsc w dol na -2.5 przy 6:0 dla kalifatu.

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Hiszpanki to biora lekko. Kalifat wygral bo Greczynki mialy kontuzje mozgu wczoraj. Ja poczekam na live jak bedzie jakies -2.5 na Hiszpanki, za 3 stale stawki. Kurs pewnie 1.8-1.9. Znowu przewiduje scenariusz jak w Chicago Sky. Indiana 10:2 run, linia na live podskoczyla do 6.5 a pozniej juz tylko Chicago gralo. Tu tez kalifat postraszy, ze 2 trojki na poczatek takze handi na Hiszpanki powinen pojsc w dol na -2.5.
Jaką linię punktową widzisz?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom