>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Bet ode mnie na trwajacy wieczór:
Viking - Haugesund 2 @ 2,84
25 minuta, 0:0, goście dużo lepsi póki co. Tabela też potwierdza tezę, że są ekipą lepszą od gospodarzy.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Jaką linię punktową widzisz?
Linia punktowa to no bet. Moge Ci tylko zakablokwac info ktore wiekszosc nie analizuje bo jest zajeta analizowaniem skladow.Linie na Hiszpanki na ostatnie 9 meczy jest zawyzony niz srednia. Mowiac polskim jezykiem, Hiszpanki w 9 swoich meczach bedac faworytkami nie ogarneli linii. 9 meczow pod rzad....i nie ogarniaja nie dla tego ze nie moga, tylko ze linia jest zawsze za wysoka, buki dodaja pare punktow dla naiwnych. Obecnie jest 126, i ta linia nie ma odzwierciedlenia w tym co moze byc. Po drugie to final wiec rozny cyrk moze byc dla widowiska.
Ja bede gral -2.5 Hiszpanki jak bedzie. Inaczej nie gram. Gram za 3 stawki wiec dla mnie max, i albo bedzie duzy plus albo z tydzien przerwy.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Bet ode mnie na trwajacy wieczór:
Viking - Haugesund 2 @ 2,84
25 minuta, 0:0, goście dużo lepsi póki co. Tabela też potwierdza tezę, że są ekipą lepszą od gospodarzy.
w tym przypadku tabelą bym się nie sugerował, mecz jest otwarty i już jest 1:0 chociaż powinny wpaść do tej pory ze 3 bramki :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom